Sevgili Kk hanımları merhaba. Bizim universitede finallerimiz yuzyuze ve hoşlandığım cocukla aramızda 2 gun var. Benimki onun finalinden 2 gun once. Ve bu cocuk sınav icin şehirdışından benim bulunduğum şehre,okula gunubirlik geliyor.Ben de sınavım olduktan sonra onun da sınavından 1 gun once mesaj attım nasılsın vs.diyerek sonra laf arasında sınavının yarın olduğunu soyledi. Ben de “yarın okula uğrayacağım cuzdanımı unutmuşum istersen gecerken seni de sınava bırakabilirim” dedim.
O da teşekkur ederim zahmet etmene gerek yok.Erken geleceğim vs. Dedi ama sınavdan sonra rahat kafayla tabiki goruşmek isterim zaten 1 gun daha burda olacağım sınavdan sonra haberleşiriz vs. Dedi ben de peki tamam dedim.
Bugun bana sınav acıklandı vs.dedi ilk o attı yani ben zaten yazmasını bekliyordum. sınıfı gecmiş tebrikler falan filan derken en son “artık instanın tozunu atma vakti ” dedi ben de “ evet hak ettin bol bol tozunu at djfjfjfjfj” dedim. Bu arada mesajlaşmalar seriydi ama ben bunu yazdıktan sonra ortadan kayboldu. 1 saat Sonra “tabiki ))))” demiş. Ben de goruldu attım zaten ben buluşmayla ilgili bir şey yazmam yeterince adım attım.ondan bekliyordum buluşmayla ilgili yazmasını.
Sorum şu buluşmadan bahseden o.Madem ki istemiyor daha ne diye yapmak istemediği bir şeyi soyluyor ve beni heveslendiriyor? Ve istemiyorsa niye notunu,sınıfını gectiğini benle paylaşıyor?
Bu olayın ustunden 2 saat gecti. En son tabiki mesajında kaldık. Bu saatten sonra buluşmayla ilgili mesaj atabilir mi sevgili hanımlar?