Merhaba ben 24 yaşındayım. Bugunlerde eve gec geliyorum işim dolayısıyla annemle o yuzden aram bozuk. Gecen bir iki tane elbise aldım mini arkadaşların duğunu var bu ara birde biraz kilom var 172 boy 80 kiloyum her neyse annemle aramız bozuk diye en yakın arkadaşıma (aynı iş yerindeyiz) mesaj atmış kacta cıkacak diye sonra konu uzamış kıza demiş ki ODASINDA ELBİSE GORDUM KİLOLU DİYE YAKIŞMIYOR KİLO VERİP OYLE GİYSİN ONDA Kİ OZGUVENİ ANLAMIYORUM arkadaşım bana ekran resmî attı yerin dibine girdim iş yerinde ağladım dosta duşmana guldurdu resmen bunu neden arkadaşıma soyledi gercekten aşırı terbiyesiz evde kırıp dokup hesap sormak istiyorum ama arkadaşıma soylemeyeceğime dair soz verdim. Evden ayrılmayı duşunuyorum (sırf bu konu değil) her kavgada annem bana hakaret ediyor kişiliğim konusu kilom konusu daha gecen hafta başka bir şey icin kavga ettik bana “anca ye bir tarafını buyut herkes zayıfladı sen kaldın domuz” dedi 24 yaşında artık kaldıramıyorum surekli hakaret. Bu konuda haksız mıyım bilmiyorum ama yeter burama kadar geldi lutfen akıl verin

GUNCELLEME: anneme soyledim 5.sayfada