Selamlar herkese
Eşim ailemin pek de tasvip ettiği bir damat olmadı hic, gerek kişilik gerekse aileler arasındaki kulturel farklılıklardan dolayı.
Oyle ya da boyle 2,5 senedir evliyiz ama toplam beraberliğimiz 4 yıl.Bu 4 yılda cok şey yaşattı bana, başka kadınlarla flortler, istemediğim şeyleri yapmalar, hakaretler vb gibi.Niye evlendin diyeceksiniz, cevabım yok. Garip veya sacma olansa eşimle iyiyken cok iyiyiz, kotuyken de cok kotuyuz, cocuğumuz yok bu arada ki bence iyi ki de yok.
Bir şekilde affettirdi kendini, tamam deyip gectim.
Maddi ozgurluğum de var, ailemin de durumu iyi cok şukur ve aile bağlarımız kuvvetli, iyi kotu her şeyde bana destek olacak bir ailem var. Ailelerimizden farklı şehirdeyiz, onun ailesi başka ilde benim ailem başka ilde, biz başka ilde yaşıyoruz yani.Her neyse.
En son ailem bizim olduğumuz yere ziyarete geldiklerinde pek de hoş olmayan tartışmalar yaşandı ve ailem geri dondu memlekete.O gunden beridir icimde bir kırgınlık mı desem ofke mi desem bilemiyorum.Aramız iyi ama ben icten ice kotuyum.Beni sevip sevmediğiyle ilgilenmiyorum artık, geliyor sarılıyor opuyor, her şey normal şu an onun icin, gecenlerde iyi ki boyle bir eşim var cok şanslıyım deyip durdu herkesin icinde.
Eşimin yurtdışı seyahatinde tanıştığı bir kadın vardı gecen sene, artık aralarında ne gecti bilemiyorum, bir kac kez yazışmalarını yakaladım ve cok sert tepki verdim.Yeminler etti oradan buradan sildi ve goruşmeyeceğini soyledi ama kadın hisseder ya, gecenlerde baktım şoyle bir telefonuna uzun zamandır bakmıyordum (şifresini bildiğimi bilmiyor) cok başka bir yazışma programında yazışmalar, karşı taraf diyor ki hadi bir yolunu bul gel, bizimki de az kaldı demiş.Bugun bilerek seyahat planı var mı yakınlarda dedim, bir tuhaf baktı yuzume, hayır yok dedi.
Velhasılı, cok sakinim, hicbir şey olmamış gibi konuşuyorum, guluyorum vb. ama bir yanım da artık uzatmamam gerektiğini soyluyor.
Henuz kimseye boşanmak istediğimi soylemedim, bu işler nasıl olur bilmiyorum, belki daha konuşmak icin erken ama kafamda her şeyi planlamak istiyorum, nafaka, eşya paylaşımı vb. ve ve ve en sonunda yaptığı tum rezillikleri ozellikle son yazışma olayını yuzune vurmak ve bir nebze icimi soğutmak istiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.