Merhabalar, bu sabah tatsız bir şaka ile uyandım Dun gece telefonu kapalı bir şekilde prizde şarja bıraktım, sabahleyin PC'ye (Windows 8.1 Pro) bağladığım an telefonun şarj alabildiğini ancak hicbir şekilde ne aygıt yoneticisinde ne de başka bir yerde gorulemediğini farkettim, ilk bağladığımda aygıtın bağlandığına dair bir ses duydum sadece onun haricinde gorsel olarak hicbir şey yok daha once cok rahat bir şekilde telefonu tanıtabiliyordum. Kies kurulu, driver'lar guncel vs.
MTP aygıtı veya MTP/ADB olarak bağlayıp denedim yemedi. (hata ayıklama acık/kapalı) Download Mode'a girip oyle bağlayarak tanıtma hilesine başvurdum olmadı. Başka bir pc'ye taktım olmadı, 3. bir pc de denedim, aynı prosedurleri uygulayıp, bu sefer de "bilinmeyen aygıt" olarak gordu. 3 Farklı 5 pin kablo ile denedim onu da olmadı. Fabrika ayarlarına dondurdum olmadı. Sim kartı cıkartıp baştan başlattım olmadı. Driverları sildim yeniden yukledim olmadı.
Bu konuda XDA başta olmak uzere baya bir yer gezmiş bulunmaktayım, sizden gelecek her fikre acığım şu an. Şimdiden teşekkurler.