Merhaba herkese. Babamın aylardır teşhisi konulamayan bir hastalığı var. Doktorların umursamazlığından mıdır yoksa gercekten zor bilinen bir hastalık mı bilemiyorum ama bir cok bolume gittik, bizlik bir durum yok başka bolume gidin diyip gonderdiler. 5 6 ay once bacak ağrısı ve halsizlikle başladı.
Ağrı, uyuşukluk,halsizlik,yanma, iştahsızlık, bulanık gorme, cilt renginde değişiklik var. Belirtileri bu şekilde. Şimdi koluna biri girmeden yuruyemiyor. Defalarca yere duştu. Kanlar icinde kaldı. Koluna giriyoruz ama bazen bize soylemeden kendi başına tuvalete gitmeye calışıyor.
Bugun yine tuvalette duştu. Sesi duyunca kalbim sıkıştı. Onu boyle gordukce icim parcalanıyor. Ne olur bana bi akıl verin. Ne yapmam lazım? Nereye gitmem lazım? Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Bir tanı konulsa hic değilse tedaviye başlanır. Bu belirsizlik bizi mahvetti.
Az once aynaya baktı. Sonra bana dondu gulumseyerek dedi ki; baba ben gidiciyim herhalde. Niye oyle diyorsun baba Allah korusun dedim. Oyle baba oyle baksana yuzum bile değişmiş dedi. Dua etmekten başka hic bir şey yapamıyorum. Maddi durumumuz ozele gitmek icin yeterli değil.
Babama bir şey oldu olacak derken uzuntuden bende oleceğim. Allah rızası icin bir şey soyleyin. Ankaradayım ben. Ne biliyim şuraya git buraya git şu doktor iyidir ilgilenir hastalığını bulur falan diyin ne bileyim bir şeyler soyleyin ne olur.