kızlar selam marttan beri konuştuğum şu son bir aydır ilişki yaşadığım biri var. Şu 4-5 ay icerisinde bir ay kadar bir sure konuşmayı kestik( asiri kıskanc bir yapısı olduğu icin ve surekli aynı konular hakkında kavga edip kavga etmemek icin ben konusmak istemediğimi soyledim) ve o sure icinde 2 haftalık bir ilişkisi oldu. Daha sonra tekrar bana yazdı. her sey gayet iyiydi hic bir sıkıntımız yoktu. İlişkiye basladık vs kısa kesiyorum. Bu pazartesi gunu nobeti vardı (eczacı) ve doğum gunune denk geldi yoğun ve yorgun olduğu icin o aksam hic bi sekilde sıkmadım benımle ilgilen goruşelim vs diye. salı gunu gayet normal konustuk dun mesaj attım hic bi sekilde geri donmedi. bende arkadaslarımla bulustum sabah baktığımda her yerden cıkarmış. bende aradım sana vermem gereken bisey dedim calıstığı yere gidip dığum gunu hediyesini verdim. Bana ne desen haklısın kafam cok karısık işte ki olayları biliyosun, hayatımda kimse yok asla oyle duşunme vs falan dedi. hic bisey soylemedim sadece kendine iyi bak dedim gittim. Eve gelince de su mesajı attım ;
İcimde kalmasın diye son kez yazmak istedim sakin bi sekilde kotu vedalasmak istemedim. Soylediğin sey tamamen bahane ben senin her zaman yanında olmaya calıstım surekli sordum bisey varsa soyle anlat dedim.hic bisey soylemedin. birini hayatıma aldıysam her zaman yanında olmaya calıstım. soylediklerin tamamen hevesimi aldım yolu verdim bahanesi. Sana soylemiştim kopruyu gecene kadar yanımda olucaksan hic olma daha iyi diye. Hayatında birinin olup olmadığını bilemem o senin karakterine kalmış. ama sundan cok eminim iki haftaya kalmaz yine biriyle bi ilişkiye baslarsın. Ama bu sefer baskasına gidip bana sakın gelme. hic bisey olmamış gibi hayatıma tekrar seni almam. . Kendine iyi bak.
durup durup ağlıyorum sinirlerim bozuldu dunden beri.