arkadaşlar benim eskiden tanıdığım bir iş arkadaşımla yeni başlayan bir ilişkim var. Sonra bizden ayrıldı ve yan şehirde. Uzun zaman onunla konuşmadım ama daha sonra losemi tedavisi olduğunu ve eşinden ayrı yaşadığını oğrendim. Ayrılıyorlarmış ama ben ustune gidince bu yıl boşanmanın olduğunu soyledi. Kendisi şu an ayrı yaşıyor ama 2 yıldır zaten birlikte yaşamıyorlar hatta arada bir kac ay once biten başka bir ilişkisi bile olmuş. Bana dedi ki cok yorgun olduğum bir zamanda denk geldin tam evlenilecek kızsın seni tanımadan once sadece flort vardı aklımda. (tabi tabi)

Aramızda yakınlaşma oldu o kendini kotu hissetti ve o kendini kotu hissedince ben de pişman oldum. Benim gibi sorunlu (psikolojisi bozuk 2 cocuk babası ve 10 yaş daha buyuk) biriyle olmak istediğine emin misin dedi ben de kızdım bunun uzerine. Hevesini aldın herhalde seninle alakalı oysa ki guzel şeyler duşunmuştum madem oyle sil gitsin numaramı konuşmayalım dedim. Yapmadı silmek istemedi ve bunun uzerine goruşmeye devam ettik. Annen baban ne der bizim birlikteliğimize nasıl yaparız ilerde vs tarzı şeyler soyledi. Tatile birlikte gidelim dedi ama ben kabul etmedim cunku onunla başlasa kalmak isterdim oysa ki cocukları ile gidiyormuş ve zaten de ilişki yeni.

Onunla ilgili bazı şeyler farkettim. Dışarda iken insanlara karşı cok sert. Bana oyle değil...Onunla ilk tanıştığım zaman da işyerinde bana cok kendini beğenmiş ukala biri gibi gelmişti ama konuştuğumuz esnalarda hmm yanılmışım dedim. Ama insanları tersliyor kurallara uymuyor. Mesela yasak bolge girilmez diye yazan yerde demir engelleri kaldırıp iceri girdi hemen gorevli onu uyardı. onunla tartıştı gorevli yasak demesine rağmen onu ikna etmeye calışıyor. Ben de tartışma buyumeden onu oradan aldım. Daha sonra ayakkabı kotu diye mağazaya gittik ve iade etmek istedi. Almadılar meğerse giymiş dışarda o zaman tabii ki almazlar. Adam nazikce anlatmaya calışıyor bu nuh diyor peygamber demiyor. Sonra mağaza muduru geldi onunla da aynı şey oldu almadılar. Bir daha yeni ayakkabı aldığınızda evde biraz giyin genişlesin o zaman İade de sorun olmaz dediler benimki 'sizin beni eğimenize ihtiyacım yok' dedi onlara. Aşırı tepki işte. Ben kimseden emir almam hirarsi tanımam onlar kimmiş diyor.

İlaclardan dolayı sacı dokulmuş ve cok kilo almış eski halinden eser kalmamış. Ben ama ona hicbir şey demedim bu konuda cunku ağır hastalık atlatmış. ama o bana (normal kilodayım) 'şu yan taraflardan zayıflaman lazım' dedi. Bende zaten bulimia vardı ve bu konuda hassasım. Canım sıkıldı aynı hassasiyeti bana gostermediği icin. Bana hep cok guzel olduğumu soyler zaten de cok hoşlanarak başladık bu ilişkiye...
Kendisi surekli eski eşinden bahseden ama hep kotuler. Ben ise hic bahsetmem oyle eskilerden. Bir defa bir şey sordu orada o konuya girmem gerekti bana 'bunu dinelemk istemiyorum' dedi oysa ki kendi surekli (abartmıyorum her buluşmada hep eski eşinden ilişkilerinden bahseder. Bu konuyu cozdum. Uyduruk bir hikaye anlattım (biriyle buluşmuştum bana surekli eski sevgililerinden eşinden bahsediyordu ben de bir daha onunla goruşmedim diye). Ondan sonra bir daha yapmadı oyle. Bir de beni bir diğer rahatsız eden şey surekli online ama nedense bana az yazıyor.

Şunu farkettim goruşmelerimiz guzel geciyor ama daha sonra o aniden bir cokuntuye uğruyor. Daha iki gun once oğrendim ki en yakın arkadaşımdan meğer epey psikolojik sorun yaşamış. Ben de oyleyim psikolojim iyi değil. Tedaviye git diye soyledim. Bazen kendini iyi hissetmeyince onu ararım cok huysuz olur sonra rahat bırakayım bari diye kendimi geri cekerim. Dun hic haber alamadım ondan. Acıkcası ben de yazmadım bakalım ne olacak diye ve onun yazmasını bekliyorum. Siz bana şimdiye kadar hep akıl verdiniz ben sizce bu adamı hayatımdan cıkarmalı mıyım. Bilmiyorum inanın. Sizlerin doğrultusunda yapacağım bunu.