Merhaba hayırlı cumalar diliyorum.. Akıl almam gerektiğini duşunduğum bir konu var..
Oncelikle ben ve bahsedeceğim arkadaşım 18 yaşında birer genc kızız. Arkadaşımın cok yoğun aile problemleri var. Babası ve annesi her ikisi de birbirini aldatmış ve tabii olarak bundan cocuklar etkilenmiş. Arkadaşımsa cocukluktan beri bir baba ozleminde yaşayan biri. Biz tanıştığımızda yaşımız 15 idi ama o zaman bile biri tarafından sahiplenilmek vs isterdi. Bana anlattığında elimden geldikce yardım ediyorum. Coğu tehlikeden onu ben kurtardım. Sevdiği bir cocuk oldu sokağımızda yaklaşık 1 yıl onu sevdi. Sonra ise o cocuktan vazgecti ama bu iyi olmadı maalesef. Instagram actı ve bir suru erkek... Sapık, işsiz, bomboş. Onu her zaman uyardım. Genelde ben derim dinlemez ama bir erkek veya benden başka bir arkadaşı dese ona mantıklı gelir ve dinler. Sonrasında oyle boyle de olsa kendini o ortamdan cekmeyi başardı. Numarasını değiştirdi. Buna cok sevindim. O zaman aklında bir cocuk vardı ve onunla konuşmak istedi. Eskiden tanımış olduğu bir cocuk ve olmadı konuşamadılar. Konuşmayı kendi acısından bitirdiği gun veya ertesi gunu yine o uygulamadan eskiden tanıştığı biri ile buluşmaya başlamış ve sevgili oldular. Bunu bana gununde soylemedi. Ama ben bu kişiden cok elektrik alamadım. Bir gunde sevgili oldular ve ertesi gun cocuğun annesi babası ile tanıştı. Bu kişi ona herhangi bir zarar verecek diye korkuyorum. Ama artık benim de yapabileceğim bir şey kalmadı gibi. Kendimi geliştirmem gerektiğini duşunuyorum ama onu onemsememezlik yapamıyorum. Cok buyuk boşlukta cunku.. Ne yapmalıyım artık konuşmaktan dilimde tuy bitti. Artık kendimi cekmeli miyim sizce