Merhabalar herkese,
Bir suredir goruştuğum birisi var. Hayli keyifli vakit geciriyorduk. Lakin son zamanlarda guvenilir biri olmadığına dair supheler duştu icime.
Ne yapıp ettiğine bir bakayım dedim. Az takipcili bir kadın hesabıyla surekli takipten cıkıp, yine birbirlerini takip ettiklerini fark ettim. Kadın biyografisine bazen aşk cumleleri bazen atarlı giderli şeyler yazıyordu. Huylandım acıkcası.
Gecenlerde o kadının kim olduğunu sordum. Kem kum etti. Once eski bir dostum dedi, biraz daha sorgulayınca ben saplantılı birisi, eski sevgilim falan dedi. Ben de blof yaptım. Peşini bırakmasını sağlayacaksa ona mesaj atayım dedim. Sakın yapma, tehlikeli insanlar bunlar dedi. Bunu diyen adam polis, ablası savcı bu arada

Son zamanlarda başka mevzular da oldu ve icim hic rahat etmedi. Kadına mesaj attım. Kadın da sevgilisi olduğunu soyledi. Bize mutluluklar diledi sozde. Ve nedense benim hamile olduğum sonucunu cıkarmış.
Benimkine de mesaj attığımı soylemiş, ayrıca hamile olabilir demiş. O gun buyuk bir kavga ettik. Kadınla birbirlerini takipten cıktılar. Ertesi gun butun gun gidip kan testi yaptırmamız konusunda başımın etini yedi. Kabul etmedim. Akşam sahile gidelim o zaman dedi. Hastaneye gitmemek şartıyla kabul ettim. Yolda yarın icin bir otelde yer ayırttığından bahsetti.
Bir hastanenin onunde durduk. Ben arabadan inmedim. Sinirlendi, son hız bana bağıra bağıra araba kullanmaya başladı. O kadar buyuk bir kavga ettik ki adamın butun kolu tırmık icinde kaldı. En sonunda gittik testi yaptırdık. Guzel bir akşam gecirdik.
Beni bıraktıktan yarım saat sonra Instagram'dan engellediğini ve o kadınla yeniden takipleştiklerini gordum. Sozde kadın mesajların fotoğrafını atmış buna. Bu da benim gercek yuzumu gormuş. Ama yine de yarın otele gidecekmişiz. Sonra kadın bana yazdı. Sevgilisi değilmiş ama ona yar olmadıysa kimseye yar etmezmiş. Ciğerini sokerim falan dedi tore dizisi loading

Nasıl bir şeyin icine duştum ben? Anlayamadım. Ne yapsam onu da bilmiyorum. Adamı engellemeyi duşundum, kadından korkup engellediğimi duşunur diye vazgectim. Bir yandan egoma tekme yemiş gibi hissediyorum gidip kuzu gibi kan verdim diye. Bi akıl verin hatunlar ne yapayım

Hanımlar, sebebini anlamadığım bir şekilde beni yerden yere vurmaktan ziyade destek olsanız, akıl verseniz? Ben bile bile secmedim ya sevgilisi olan adamı.