Kızlar merhaba, daha once ihanete uğramış ve bosanmistim, cok zor gunler gecirmiştim. Burayada o konuyu yazmıştım ancak şifre hatırlayamadığım icin şimdi yeni uyelik oluşturmak zorunda kaldım. Boşanma nedenim aşk evliliği yaptığım kocamın evli bir kadınla yasadigi ilişki ve benim şuphelerimin peşine duşup her şeyi ortaya cikarmamdi. Kucucuk bebegimle caresiz kalmıştım.Bana cok guzel şeyler yazmış o zor gunlerimde guc vermiştiniz. O donem tum erkeklere duşman gozuyle baksam da , bunun erkek olmakla alakası olmadığını, kişilikle ilgisi olduğunu şu anki sağlıklı psikolojiyle anlamış bulunuyorum.
Şimdi ustunden cok zaman gecti. Oğlum buyudu, evet gercekten de sizlerin soylediği gibi sansliymisim, o adama omur boyu katlanmak zorunda kalmamisim. Gecmişin muhasebesini yaptığımda o kadar rezilliğe rağmen ne kadar sağduyulu davranmış, kendimi hic kaybetmemişim diyorum. Neden ben, onu neden yaptı, bunu bana nasıl yapar gibi şeyleri kapatalı da cok oldu. Yeni hayatıma alıştım, ancak kendimi cok yalnız hissediyorum. Arkadaş, dost, anne ,baba eşin yerini tutmuyor. O eski aile duzenimi, yuva olmayı cok ozluyorum. Bu surec icin de beni evlendirmek isteyen arkadaşlarım oldu , ama pandemi oldu , şu oldu bu oldu derken hic nasip olmadı. Kendiliğindense karşıma cıkan hickimse olmadı, oysa aktif bir calışma hayatım var .
Meslegim, bir duzenim var ,maddi anlamda kimseye muhtac değilim ya da bir beklentim yok. Insanlarin evliliği de bu olarak algilamasindan cok rahatsiz oluyorum. Disarda insanları aile olarak gorunce cok icim acıyor ,ben de gunumu anlatacagim, birlikte bir şeyler paylasacagim birinin eksikliğini hissediyorum. Evli mutlu arkadaşlarımın kocalarıyla kavga edince , ohh en iyisini sen yaptın , ohh ne guzel bosandin gibi cumleleri kufur gibi geliyor, beni cok uzuyor. Kim mutlu evliliğini bozmak ister, ya da disardan gorunduğu gibi yalnızlık ozenilecek bir şey mi ? Neden gunumuzde evlilikler bu kadar zorlaştı, evlenebilmek bu kadar zorlaştı anlamıyorum. İkinci evliliklerini yapıp ,aile olmayı basarabilenlere, mutlu bir şekilde surdurenlere de ben ozenerek bakıyorum. Bunlari duşunen sadece ben miyim, benim durumumda olup yeniden evlenen var mi, ya da benim gibi neden karşıma hickimse cıkmıyor diyen ?