İyi geceler, yıllar once burada ilişkimle ilgili ufak bir soru sormuşum. Şimdi o ilişki evlilik oldu.Birbirimizi cok seviyoruz, asla beni hicbir şey icin zorlamaz, baskı yapmaz o konuda mukemmel bir insandır. Başka sorularım var. Daha once belirttiğim gibi eşimle aramızda kultur farkı var. Ailelerden uzakta yaşıyoruz. Zaten benim pek akrabam yoktur. Prensesten hallice yetiştirildim. Eşimin ailesi kırsalda yaşayan, kalabalık, ic ice olmaktan zevk alan insanlar. Senede birkac kez gider 1 hafta gibi bir sure kalırız. O bir hafta curcunayla gecer ben daha yorulmuş olarak eve donerim. Eşimin memleketini henuz gezebilmiş değilim. Surekli akraba gezeriz annesinin zoruyla. Başbaşa bir gun şuraya gidiyoruz deme şansımız yoktur. Herkesin ayrı bir isteği olur. Ben bu durumdan aşırı bunaldım. Ozgur alan benim icin cok onemli. Senede 1 haftada olsa saygı duyulmasını istiyor insan. Bugun artık patladım bir daha gelmeyeceğimi istiyorsa yalnız gidip akraba gezip gelmesini soyledim. Henuz cocuğumuz yok. Acıkcası bu insanları artık kendime yakıştırmamaya başladım. Kafam cok karışık. Kocamı aşırı cok seviyorum ama durum da bundan ibaret. Bazen evliliğimizle ilgili karamsarlığa kapılıyorum.