Bir takım rahatsızlıklarım ve hareketsizlik sonucu ustune hamilelik vs derken kilo aldım yuz kusurleri aştım. Memurum ucretsiz iznimin bitmesine yakın diyete başladım ve 20 kilo verdim 110 kilodan 90 a indim hala bırakmadım devam ediyorum diyetime ama iş yerinde cok yorulduğum hic oturmadığım icin akşamları spor yapmaya vakit bulamıyorum oğlum iki yaşında. İşten cık onu al yemek yap ye uyut vs derken zaten gece oluyor.
konuya gelecek olursak iş yerinde kalabalığız herkeste bir kilo takıntısı var haddi olan olmayan herkes akıl vermeye calışıyor. Yok abla tavsiyesi kilo ver yuzun guzel bilmem ne. Başlarda takmıyordum ama artık sinirlerim bozulmaya başladı bu duruma. Diyet listemde meyve de var yumurtanın vs olmadığı gunler tostta var herşeyden az ama oz bir listem var ve dışına da cıkmıyorum bu hafta iki kilo vermişim mesela. Ama sanki herşeyi soylebileceklerini sanan kendini beğenmişler onu yeme bunu yeme akıl vermeye başlıyorlar hemen. Spor yap yuru şu bu. Cok sıkıldım. İnsanları gorselliklerine gore ayırıyorlar bazen dışlıyorlar bazen bilerek yanımda kilo konuşuyorlar tartılıyorlar. Bunaldım işimi doğru yapıyorum hicbir işten kacmıyorum kimseye karışmıyorum kendi halindeydim. Hastalar bile (hemşireyim) bazen bilerek iğnelemeyr calışıyorlar cevap vermiyorum. Siz alıngansınız diyecekler icin kotu niyetli insanlar sizi gorebilecekleri zayıf noktanızdan vurmayı iyi biliyorlar. Coğu zaman es gecmeye calışıyorum ama yalnız kaldığımda ağladığım zamanlar oluyor. İcimi dokmek istedim umarım beni anlayan birileri olur