Merhaba arkadaşlar
2-3 yıl once cok yakın olduğum arkadaşımla sacma bir nedenden oturu arkadaşlığımız bitmişti.
O zamanlar en yakın arkadaşım can dostum dediğim her daim yanımda olan, tum derdimi, tum sırlarımı bilen kişiydi. Sozumde evlilik teklifinde nişanımda her daim yanımdaydı. Nişanımı yazlıkta yaptık fotoğrafcı vs yoktu herşeyimizi kendimiz yaptık kucuk bir nişan oldu.
Nişan gunumde ( fotoğrafcı vs tutamadık kendisi de fotoğrafcılık okuduğu icin ondan bizi cıkarken ve dans ederken bir kac poz cekmesini istedim ve pasta kesildikten sonra pastayı kesmesini istedim ama ben oynamaya geldim hizmet etmeye değil diyerek resmen nişan gunu beni yalvartti) ben hic bir şey demedim bu konuyu da bir daha acmadım. Arkadaşlar arasında toplandığımız bir akşam arkadaşlıkla ilgili bir konu oldu başladı bu ben sana boyle yardım ettim, boyle yanında oldum, boyle iş yaptım vs demeye, bende o an zaten dolu olduğum icin patladım tartıştık.
Daha sonra ben işten cıkarıldım duğun telaşı bir yandan , maddi durum yok falan kendisiyle goruşmek istedim. Bi akşam bize geldi oturduk konuşurken bana dedi ki ben seninle barışırım ama benden ozur diliceksin
(bu arada arkadaş gurubumuz var biz ikimiz cok yakınız ben kendisiyle tartışınca diğerleri de taraf tuttu ve onlarda benle goruşmeyi kesti.)
Bende ben senden ozur dilerim ama diğerleriyle bir daha goruşmem cunku benim bildiğim arkadaşlar tartışınca orta yol bulunmaya calışılır bu şekilde taraf tutulmaz. Daha sonra tamam dedik goruşuruz konuşuruz yine ben seni ararım dedi ve bir daha aramadı.
Tabi aradan aylar gecti benim duğun zamanına kadar birbirimizi yolda gorsek selamlasmiyoruz.
Benim duğunun olunca ben birlikte calıştığımız yere davetyiye gonderdim bir tek ona gondermedim. Mesaj attı sonra Bana ben sana naptım neden boyle olduk yolda gorunce selam vermiyorsun vs diye hic cevap vermedim. Sonra yanındaki abla aradı bak cok uzuluyor sen ona bakma onun aklını celdiler sana karşı doldurdular sen onu da cağır diye. Bende istemedim cunku yapayalnız kimsesiz kaldığım bir donemdi ve kendisi de bunu bildiği halde goruşmek istemedi bende bitirdim.
Bir daha da Hic goruşmedik ama hep aklımdaydı aşk acısı gibi oturdu icime

Etrafımdaki herkes bilir onu hala cok sevdiğimi herkez cok iyi arkadaş olduğumuzu falan soylerdi hic unutmadım onu hep uzuldum. Şimdi duğunu olacağını oğrendim tabiki bana davetiye yok ama icim icimi yiyor keşke boyle olmasaydı . Cok uzuluyorum acaba duğunune gitsem mi ona bir supriz yapıp ne tepki verir ben ne tepki veririm yeniden arkadaş olur muyuz bi adım atsam karşılığı olur mu kafamda deli sorular. Siz olsanız napardiniz. Yada yıllar sonra durduk yere duğunune giderek sacma bir hareket mi yapmış olurum. Arkadaşlığımı kalbime gomup uzaktan seyredeyim mi sadece. Bana bi yardim edin ey dostlar. Belki de bu yeniden arkadaş olmamız icin son şansım.