Selam herkese ...Uzun zamandır konu acmıyordum ,fikirlerinize ve tarafsız yorumlarınıza ihtiyac duyduğum icin sizlere sorayım dedim.Eşimle 26 yıldır beraberiz.6 kişilik bir arkadaş grubu var cocukluk arkadaşları.Hepsi evli ,işguc sahibi insanlar.Arkadaşlarının hepsini tanıyorum.Bir tanesinin uzun zamandır tekne tatili hayali varmiş bu grupla gitsek ne guzel olur diye duşunuyormuş.Neyse eşim bana netleşince soyledi.Ne dersin diye.Normalde onun da benim de arkadaşlarımızla zaman gecirmemızde bir sorun yok .Ama tatil deyince (3 gun sadece 6 kişi olacaklar eşler yok tekne ile ege koylar) bir bozuldum acıkcası.Ne gerek var, zaten ağustosta ailecek gideceğiz dedim.Kendim icin ilk kez bişey istiyorum neden boyle yapıyosun diye bana 3 gun trip attı adam ya...Haksız mıyım sizce hanımlar??Guven sorunu yok aramızda ,yani ahlaksız kadın ya da adam heryerde aldatır oyle bişey değil.Ama ben bunu nedense evli insanların birlikte stres atması ,birlikte eğlenmesi gerekir diye duşunuyorum.Luzumsuz geldi bu davranış.Sizler ne duşunurdunuz metak ettim.
Edit:herkesin mesajına begen butonunu tıklamam ,teşekkur etmek icin arkadaşlar..Bu platformda yanlış anlaşılmalar oluyor ya acıklamak istedim