Merhaba su zor gunlerde kendi derdime uzulurken birde babam cıktı ortaya

Babamın teyze kızı ile yıllar once sevgiliymis. Ama annemle evlenmiş. Kadında bı kuyruk acısı var yani. Tabi uzerinden uzun zaman gecmiş annemle o kadın goruşuyor şuan dertlesiyorlar falan. Guya samimi davranıyor.
Gecenlerde annemgile gittgimizde babamın telefonda msjlari gorunce anladım ki babam annemi aldatiyor. Babam koyde o kadın ilcede oturuyor. Neredeyse her hafta iki uc gun ilceye gider babam.
Bbami cektim karşıma konuştum. Nasıl yaparsın bunu anneme . Bu duyuksa rezil olursunuz vs vs . Bu dedim bir daha gorustgunuzu anlarsam beni sil kızın yok artık yuzune bakmam dedim. Olayı yalanlamadi . Annene soyleme dedi benim tek mutluluğum tek derdim sizlersiniz falan nutuk cekti bana.
Bende bilgisayardan watsabini kontrol ediyordum o kadının engelini kaldırmış gunduz msjlasmis ve gunduz de ilcedeymis. Eve gelince de tekrar engellemiş.
İcim icimi yiyor annem kalp hastası en son kontrolde kalp kapağının kacırdığını ve damarın birinin tıkalı oldgunu ogrendik..anne tarafım hep erken yaşta vefat etmiş anlatsam olmaz anlatmadan icim rahat değil.annemi salak yerine koyuyorlar..annemde o kadına habire koyden biseyler veriyor kendi emeklerinden . Kadın da bu arada 4 erkek cocuğu var ve dul eşinden ayrıldı.. annemin mal varligi cok. Şuan cok değerli olmayan ama iki sene icinde tirilyonluk olacak bı mal varlığı. Babam o kadın ayedirise o parayı diye sinirden deliye donuyorum. Anneme cok uzuluyorum. Ona bu hakareti yakistirip uzerine birde o parayı o kadına yedirebilme ihtimalini sindiremiyorum. Sizce ne yapmalıyım tavrim ne olmalı.