Gunaydın arkadaşlar. Bana gun aydı mı onu bile bilmiyorum. Gece mi, gunduz mu, yerde miyim, gokte mi? Bilmiyorum... Bir haftadır ne yediğim belli, ne uyuduğum...
Buraya daha once konu acmıştım. Eşim benimle birlikte olmuyor diye. Başkası yok eminim, hastalık mı demiştin. Doktora goturmek istemiştim...
Gecen hafta annemler ev taşıdı. Bende yardım icin anneme gittim. Dolaba yemekler atıp en az uc, dort gun kalmayı duşundum. Gittiğimin ertesi gunu felaket bir bobrek ağrısı tuttu beni. Zaten bobreklerimde taş var. Annem kıyamadı eve git dinlen dedi. Keşke gelmeseydim... Eşimin işte olması gerekiyordu. Anahtarımla kapıyı actım ki kapıda ayakkabılar. Eşime sonsuz guveniyordum inanın. Ablası, kardeşi mi geldi diye duşundum yemin ederim. Hic aklıma kotu bişey gelmedi. Sonra kapı sesi duyulmuş olacakki eşim girişe koştu. Lanet olası si..ni eliyle kapatmış bana bakıyor şok icinde. Cok aptalım inanın algılayamıyorum ne oldugunu. Ne oluyor dedim. Durmuş yuzume bakıyor. Sonra odaya doğru ilerledim beni tutmuş gitmeme izin vermiyor. Onu itip odaya gittim ki kadın giyinmeye calışıyor. Ne yaptım nasıl bağırdım ne bitti bilmiyorum. Kadın yarı cıplak dışarı gitti. Kimdi sevgilisi mi, ucretli mi tutmuş bilmiyorum. Sinir krizleri gecirip onu evden attım. Ustunu giyip siktir olup gitti. Ve ben o gun bugundur evdeym. Yataktayım. Kimseye hicbişey anlatmadım. Anlatamayacağım da. Sadece boşanacağım... Lutfen bana moral verin
Fake diyenler lutfen konumdan cıkıp direkt şikayet etsinler. Bide onlarla uğraşmak istemiyorum
Cok kotuyum, olmek istiyorum. Nasıl yaptı bunu bana. Yaa yanıma gelmiyor benimle ilişkiye girmiyordu. Bende Bi sorun var sanıyordum sağlıkla ilgili. Demekki beni istemiyormuş