internetten kazancla ilgili videolara bakarken 3 gun once youtube de muslera hocanın 1 saat 30 dk lık videosuna rastladım ve sonuna kadar soluksuz izledim bir an duşunup bu işi belki bende yapabilirim diyerek bu işe başlamayı duşundum hemen calışmalara başladım...oncelikle muslera hocam anlatımınız icin ellerinize ve emeğinize sağlık cok teşekkurler sizin sayenizde bu işi oğrenmeye başladık...
ama gercekten 3 gundur forumda cırpınıyorum oğrenmek amaclı ama aradığım konuları bulamadım muhakkak vardır ama bi yerde hata yapıyorum umarım affınıza sığınarak bu başlığı acma zorunda hissettim kendimi cunku inanın hic ilerleyemedim daha....belki sayemde yeni başlayanlarda benim anlamadığım konuları buradan takip ederek rahatca olayı kavrarlar diyerek sorularıma başlıyorum..
1.en onemli olan adsense hesabım mailde geldiği gibi acılmış hatta sitede acık gorunuyor ama yotubedaki bolumde hala beklemede etkin değil herhangi bir şey yapmam gerekir mi?
Durum: beklemede
2.facebook ana sayfamda bu videoları paylaşabilirmiyim diye soracaktım bi yerde paylaşabileceğimizi okudum hemen denedim hatta facebook hesabımı ekledim .denemelik video attım 1 saatir bekliyorum hala yayınlanmadı sorun nedir sizce?
aynı bilgisayardan kardeşim kendi facebookta benim videolara ve reklamlarıma tıklarsa sorun olurmu aynı evde..
3.video yuklerken surekli boyut hatası şeklinde bir yazı alıyorum bunu nasıl duzelteceğim ??
4.yabancı forumlarda ve ya başka yerlerde youtube linklerimi paylaşabilirmiyim serbest mi ?
5.bazı videolarımın uzerinde izlendi yazıyor bu neden olmuştur.sorun teşkil edermi benim icin..
herkesin cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkurler..
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum