Merhaba değerli hanımlar, buraya yazmayalı yıllar olmuştu şimdi 28 yaşında calışan ayakları uzerinde duran bir bayanım. Erkek arkadaşımda 30 yaşına girdi.2019 Ocak ayında erkek arkadaşımla tanıştık. İlişkiden beklentilerimiz de evlilik konusu da vardı. O gun bugundur birlikteyiz cok şukur ama kafama takılan şeyler var. Zaman gecti, pandemi girdi vs. Bunlar bahane olmaz elbette. Acıkcası erkek arkadaşımın huyunu suyunu 2 yıldan sonra gormeye başladım, şikayetim yok ama evlilik konusu gundeme gelmiyor. Kendi aile şirketleri var maddiyattan mıdır diyorum bazen. . Acıkcası buluşmalarımızda hep işten konuşuyoruz. Neler yaşadığını, zorluklar olduğunu soyluyor, belediye icin yaptığı işin odemesinin hala gelmediğini..Son 1 yıldır maddi zorluklar yaşadıklarını anlatıyor. Diyorum ki belki bu yuzdendir kendimce. Bundan 7 ay once ben konusunu acmaya calıştım. Hazır olmadığını soyledi. Ben acmayınca konu acılmıyor. Bende artık acmıyorum gururum kırılıyor. Ama en azından bir soz, bir aileyle tanışma bunlar olsa. Bunlarda yok. Ama ayrılmak istediğim de (onu seviyorum ayrılmak bende istemem ama) onun tepkisi ayrılmak falan yok diyor. Kafasında ne planlıyor, hic bişey soylemiyor. Sizce ben ne yapmalıyım, yorum yapan herkese şimdiden teşekkur ederim.