Buraların pek sevilmeyen uyesi olarak tekrardan hoş geldim.
Genel olarak hep yargılandım burada; fuckbuddy ilişkilerim, aşk ilişkilerim falan filan. Babamla hic aynı evde yaşamadım. Zaten o yurtdışında yaşadığı icin yıllarca babamı gormediğim bile oldu. 4-5 yaşlarındayken parkta herkes babasından bahsederken ben babamın fiziksel ozelliklerini hatırlamadığım icin atıp tuttuğum bir anımı hatırlıyorum mesela. Şu apartman kadar boyu var demiştim, cocuk aklı işte

Bir erkeğin dokunuşuna ihtiyac duyuyorum bazen. Hayatımda biri yoksa bunu sağlamanın en hızlı yolu fuckbuddylik muessesesi. Seks sonrası birlikte sarılıp uyumak vs. Ya da bilmiyorum fuckbuddylik olaylarımın temelinde babamı cezalandırmak da yatıyor olabilir.
Bazı aşk ilişkilerimi biliyorsunuz. Hatta bir tanesinin yaşattığı stres yuzunden epilepsi hastası oldum. Aylarca tanı koyulamamıştı da mosmor kanlı bir gozle gezmiştim biliyorsunuz. Artık kriz gecirdiğimde nereye duşup carptıysam.
Bunun uzerine harika bir adamla, harika bir ilişkim oldu. Yoktum neredeyse 1 yıldan fazladır buralarda.
Onunla huzurluydum. Eski Meredith'e ya da Anna'ya ne derseniz deyin işte ait olan o zehirli hislerin, duyguların hepsi geride kalmıştı. Beni arkadaşlarıyla tanıştırdı, sevdiği insanlarla. Birbirimizin zor anlarında yanındaydık. Gercek ve beni mutlu eden bir ilişki yaşadım. Ozel bir sebepten dolayı bir sure ara vermek zorunda kaldık.
Psikolojiyle ilgilenen varsa şemaları bilir. Aktif olan şemam yuzunden genelde babama benzeyen adamları seciyormuşum meğerse. Bu gecen gun konusunu actığım adamla aramız kotuleşince, birbirimizi engelleyince hissettiğim şey 'babamı kaybetmişim' hissiydi. Bircok acıdan bana babamı andırıyormuş ki.
Eski Anna olmaya başladım. Tekrardan o bataklığa sağlanıyorum gibi geliyor ve hic istemiyorum bunu. Gecen gunler icim hırs, intikam doluydu o adama karşı. Bugun ise huzun ve sakinlik.. Ama yine o hisler ağır basacak diye korkuyorum. Hastalığım sebebiyle uyku, yemek duzenimi bozmamam lazım. Ama ne doğru duzgun yemek yiyebiliyorum ne de uykum duzenli. Gozlerimin altı mosmor. Butun gun ellerim titriyor, başım donuyor.
Acaba o adam konusunda ben mi hatalı davrandım, cok mu ustune gittim diye duşunuyorum diğer kadın konusunda. Sonra sacmaladığımı fark ediyorum.
Yorumlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Rica ediyorum daha da canımı yakacak yorumlar yapmayın cunku takatim yok. Yakın cevremle bunları paylaşamam cunku gucsuz gorunmek istemem. Şu sıra psikoloğa da gitmek istemiyorum. Cunku en son deneyimimde psikolog dediklerimi not almaktan başka hic bir şey yapmadı, ben de oturduğum koltuğun yanındaki mendilleri ağladığımdan bitirmekten..