Merhaba arkadaşlar.
Buraya gecenlerde isyerinden 40li yaşlarda birinden hoşlandığımı yazmıştım. Kendisini ilk gorduğum andan itibaren guleryuzlu, pozitif, tatlı ve nazik tavırları cok hoşuma gitmişti. Sonrasında is cıkışı sosyallesmelerde hep yan yana geldik. Uzun uzun muhabbet ettik, butun sakalarima guldu. Ben de onunkilere guldum cok komik ve tatlı buldum onu konuştukca. En son bunun ccde olduğu bir mailim icin "o kadar guldum ki o mailine, o kadar komik ve zekisin ki" dedi. Onun ulkesinden bilinmeyen bir grubu bilmeme şaşırdı ordan uzun uzun muhabbet ettik. Gecen goruşmemizde bana bir suru icki ismarladi, ısrar kıyamet evime bıraktı, hatta bir ara bir şey soylerken elimi tuttu.
Ben de diyordum ki ne tatlı cocuk, acaba o da benden hoşlanıyor mu, dikkatini nasıl cekebilirim vs.
Az once daha onceden tanıdığım ve ayni isyerinde calışan bir arkadaşıma ilk defa bu durumu itiraf ettim (kendisi de bana cok ozel şeylerini anlatıyor ve onceden tanıdığım guvenilir biri, bu yuzden ben de sadece ona bunları anlatıyorum. Gecenlerde de başka bir cocuk icin isyerinden bir kızın sevgilisi olduğu bilgisini vermişti. Arkadaşım resmen bana hoşlandığım insanlar hakkında neden uygun olmadiklarina dair bilgileri vererek beni yeryuzune donduruyor. )
Bana dediği: "hayatım o cocuk gay. Hatta bilmemkim ile beraberdi bir ara, hala birlikte değiller sanırım ama erkek arkadaşı vardı orası kesin." Cok uzulduğumu gorunce "uzulme belki biseksueldir" diyor bir de

İşe bu olumlu tarafından mı baksam, dağlar kızı Reyhan gibi herkesten hoşlandığıma mi yansam, bir turlu aşkı bulamama mi uzulsem... bilemiyorum ama moralim sıfırlandı dostlar.