Merhaba kızlar iyi haftasonları size bir konudan bahsetmek istiyorum duşunceleriniz onemli bu arada ben kanarya

Eşim koyde buyumuş cok seviyor memleketi fakat hepimizin memleketi var bende karadenizliyim batı Karadeniz 7 saat falan memlketimiz. Eşimin ailesi evlenir evlenmez gecen sene kurbanda koye gitmemiz icin baskı yaptı fakat gitmedik maddiyattan. Ramazan bayramına 4 ay varken akrabalarının yanında “kanarya bizde diyoruz bizim arabayla koye gidelim “ bizim araba dediği 5000 taksit odediğimiz altınlarımla alınan araba. Bakarız anne dedim gectim eşimede rahatsız olduğumu soylediğimde ne istersek onu yaparız boşver dedi. Lakin ramazan bayramı gelince 17 gunluk kapanmaya yakın ısrarları başladı işten izin al bilmem ne eşimde iyi olurdu aslında diyince ne koymuş of diyip biraz yukseldim beni bırakıp gitmedi burda kaldı. Gelelim kurban bayramına.
Daha fazla itiraz edemedim eşim gidelim mi diyince olur demiş bulundum fakat şuan aklımı kemiyor duşunceler. “ orda rahat edemezsin gorumcenin kocası var sen tesetturlusun surekli tulbentle durucaksın kısa kollu giyemiceksin aslında tum izninde neden ordasın seninde burda ailen var abinlerin evini hic gormedin (memlketimizde) oraya gidemiyorsun sabah erkende kalkılcak gelinsin oturamicaksın misafirler gelicek misafirliğe gittiğinde yardım ediceksin herkes bişey soylicek vs vs.” Eşimin ailesi sadece kendileri varmış gibi davranıyorlar her bayram oncesi gitmek zorundaymışız gidicekmişiz gibi hareket ediyorlar bununda sorumlusu biraz benim hic kendimi ifade edip isteklerimi soyleyemedim. Eşimle iyiyiz cok şukur hatta ozguvenli davrandığımdan beri bana saygısı ilgisi arttı evin icinde naber hayatımın anlamı diyip geziniyor şaşırıyorum