Bahsettiğim kişiyle 8-10 senedir tanışıyoruz. Zamanında bolca vakit gecirdiğim biriydi. Fakat ailesiyle birlikte il değiştirdi. İlk başta sık goruşuyorduk telefonla, sonra da azaldı tabi. Ben arkadaşımın bulunduğu şehre her sene gidiyorum ailemden dolayı. Geldiğimi haber verdikten 2 hafta hatta daha fazla zaman gecti. Ben geldiğimde samimiyete inanarak goruşelim istersen demiştim. O davet etmedi yani. O da goruşebiliriz dedi “haftaya herhangi bir gun olur” dedikten sonra benim kaldığım yere gelmek istediğini soyledi. Ben burada yaşamıyorum ama yine de gel benim yanıma zaman geciririz falan dedim.

Haber bekledim hicbir şekilde davet etmedi ya da gelmedi. 2 hafta sonunda mesaj atmış senin oraya geleyim mi diye. Yani ben buraya zaten senede bir geliyorum sen burada yaşıyorsun benim yanıma geliyorsun. Ben mi abartıyorum bilmiyorum.

Bu arada bundan once de hep arkadaşıyla story attığını goruyordum. Yani gezme halinde ama benimle goruşmek istemiyor sanırım. Anlamıyorum davranışlarını hatta cok soğudum. Sizce abartıyor muyum?

Siz ne yapardınız
Bazen buyuttuğumu duşunuyorum gormezden geliyorum fakat boyle şeyler yoruyor insanı