Merhabalar. Bugun sizlere genel Samsung telefonlara TWRP kurmayı gostereceğim. Gerekenler:

Bilgisayar (Windows)
TWRP Odin Home tuşu
En oncesinde, telefonun OEM kilidini ve USB hata ayıklamayı geliştirici seceneklerinden acmanız gerek.

İlk once, TWRP dosyasını indirmeniz gerek. Bulamazsanız aşağıya telefon markanızı ve modelinizi yazarsanız ilgilenirim.

Sonrasında telefonunuz uzerindeki, guc tuşu, home tuşu ve ses kısma tuşuna basılı tutun.

Mavi bir ekran gelecek (Siyah da olabilir.) orada ses acma tuşuna basacaksınız.

TWRP'yi indiriyoruz. Benim telefonum J2 Prime. Bu yuzden J2 Prime olanı indiriyorum.

Odin programına giriyoruz.

Cihaz ve bilgisayarı kablo aracılığıyla bağlıyoruz. Cihaz ustte cıkması lazım. Odin cihazlar.png fotoğrafında cihaz cıkan yeri gosterdim. Yeşil bolumde.

Sonra AP, yani Odin Dosya.png fotoğrafında gosterdiğim yere tıklayın.

Sonrasında TWRP dosyamızı oradan secip aca basıyoruz. Bu esnada kesinlikle telefon kablosu cıkmamalı.

Ve son olarak Odin uzerindeki Start tuşuna basın.

Ve sonrasında telefon kendi kendine yeniden başlayacak. Eğer TWRP menusu kendi kendine acılırsa, bu konuya bakabilirsiniz. Ve yeniden başlayınca, TWRP hazır olmuş oluyor. Root veya ROM atmak isterseniz, rehberlerimde bulabilirsiniz.

Takıldığınız, anlamadığınız veya yapamadığınız yer olursa aşağıda yardımcı olurum.

Dosya Ekleri Odin cihazlar.png 7,8 KB · Goruntuleme: 7

Odin Dosya.png 68,8 KB · Goruntuleme: 7