Merhaba hanimlar,
sizlerin fikirlerine ihtiyacim var. Oncelikle yurt disinda yasadigimi soylemek istiyorum, bazen turkcem yetmeyebilir cumle kurmak icin.
Iki senedir evliyim, evlenip esimin yanina tasindim ailemi arkadaslarimi isimi birakip. Is bulmam cok uzun surmesede kendi meslegimi yapamiyorum, bir ofiste is buldum ve ilk zamanlar asiri zorlandim buraya adapte olmakta. Aklimda hep issiz kalma, hem burda parani kazanirsin hemde kendi meslegini yapacabilecegin bir is ararsin diye bir dusunce vardi.

Araya pandemi girince tabi ben oldugum yerde saydim bu zamana kadar ama gelin bide bana sorun neler yasadigimi... Ne is arkadaslarim is arkadaslari gibi (soguk, kimse kimseyle iletisim kurmaz), nede isi sevebildim hatta nefret ediyorum bile diyebiliriz. Buraya basladigimdan beri hep burdan gitme hayali kurdum. Tek iyi yani ofisimiz yeni, rahat bir is ortami.

Bugun bir is gorusmem vardi kendi meslegimle ilgili, calisacagim yeri gorunce biraz sasirdim zira cok ama cok eski ama kosullari cok iyi. Orayi gorunce biraz duygularim karmakarisik oldu dogrusu...

Aslinda bakarsaniz biz cocuk dusunuyorduk ve simdi isimi degistirirsem en az yine 1 sene kadar ertelemem lazim cocuk isini, cunku yeni bir yere baslayip 6 ay sonra ben hamileyim demek istemiyorum. Ama bir yandanda simdiki isimi hic sevemedigim icin birakmak istiyorum. Esim ne karar verirsem vereyim arkamda.

Inanin aklim cok karisik. Sizlerin dusuncesi ne? Simdiki masa basi isimi birakmayip cocuk mu yapsam yoksa istedigim kendi meslegimi yapabilecegim bir yere gectikten sonra 1 sene sonra mi cocuk isini dusunsem?

Umarim anlatabilmisimdir derdimi, simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum.