Kızlar selam,
Bundan 6 - 7 yıl once bir kız arkadaşım beni yazlığına davet etmişti. Orada arkadaşımın bir arkadaşıyla tanışmıştım. Bu cocukla arkadaşım yazlık arkadaşlarıydı. Aynı ortamda denk gelince ben de bu cocukla tanışmış oldum.
Ben tabi bu cocuğu gorur gormez cok etkilenmiştim. Tam benlik biriydi, hem karakter, hem kariyer, tip vs. Lakin bu kadar yıl icerisinde onun bana karşı bir hissi olduğunu hissetmedim. Arada buluştuk, sinemaya gittik. Bazen doğum gunumu kutlar, bazen ben onunki kutlarım. Bazen de instagram storylerime laf atar Yani boyle bir iletişim var aramızda yıllardır. Tamamen arkadaşca her şey.
Fakat şimdi şoyle bir durum gelişti. Ben şuan kendi yazlığımızdayım. Bir iki buradan foto atmıştım storyime. O da bunların uzerine mesaj attı. Neyse burayı cok merak ediyormuş. Belki bir ihtimal buray gelme durumu var. Burada 2-3 gun kalıp sonra kendi yazlığına gececek. Burada otelde kalacak. Yanlış anlaşılmasın benim evime gelme durumu yok yani
Sorun şu; ben bu cocuktan zamanında cok hoşlanmıştım. Hala mesaj attığı zaman cok heyecanlanıyorum. Ama onun bana karşı bir hissi yok malesef. Buraya geldiğinde beraber denize de gideriz kesin. Kendisi deniz hastası.
Ee benim gobek cıkmış, selulitler musilaj gibi olmuş. Onun karşısına nasıl cıkacağım? Cok cekiniyorum. Zaten normalde de erkek akrabaların yanında bile bikinili durmaya cekinirim. Hic rahat edemem guneşlenirken falan.
Bir yandan gelsin istiyorum, bir yandan da gelmesin. Bir akıl verin kızlar.