Merhaba, size icimi dokmek ve fikir almak istiyorum. 2 aylik evliyim bundan oncesinde 4 yıllık calkantili bir ilişkim vardı. Evlendigimden 2 hafta sonra eşim hasta oldu ve hastayken cocuk gibi mızmız davranıyordu ben de cok soylendim diye bana o...pu diye bağırdı yatağı yorganı dağıttı kendine vurdu ben şok icinde kaldım ama yine de boğazına masaj yaptım ağlaya ağlaya. Sonra yine no gerginlik oldu terlik fırlattı derken haftada 1 tartışır olduk kulağımı cirmaladi ben emir kipiyle cumle kursam sen kimsin dedi calismadigima her kavgada laf soktu vasıfsız diye ithamlarda bulundu. Kafama yastıkla vurdu sonra banyoda yer silerken tokat attı ama orada keşke senle değil eski erkek arkadaşlarımdan biriyle evlenseydim demistim o yuzden vurdu. Gecen hafta cuma da kafamı eliyle ezdi yatakta. Ben ailemden uzağa geldim burda arkadaşlarım yok ona siğindim kokuyorsun dese yikandim guzel olmak icin hep makyajla bekledim onu bi dediğini iki etmemeye calıştım her şiddetin arkasında bana hak ettin defi cok konuşuyorsun dedi. Evet cok konuşuyorum ama anlasilmadigim icin cok konuşuyorum dun ailesinin yanında yerde cardon gordum aşırı korktum ve tiksindim diye havaya zıpladım gidelim dedim cayımı icim oyle dedi ben gidelim diyorum hala cay diyor ya diye soylendim diye yolda bana bağırdı cağırdı boğazını sıkarım sen kimsin dedi evde de ben de hircinlastim diye ayağıyla beni yataktan itti bende onu ittim. Bu arada hamileyim cuma gunu oğrendim bunu da bilmesine rağmen hamileligin arkasına sığınma diyor. Ben ne yapacagimi bilmiyorum ozguvenim bitti depresyondayım bazen intihar etmek olmek istiyorum. Ben yalnizliga demir atmışım bu evin icinde bu memlekette cok yalnız ve caresiz hissediyorum. Keyfine gore davranan işine gelince opup seven yorgunken suratı beş kat surekli gucluyum kralım diyor beni gucuyle eziyor zaten al gucun senin olsun 24 yaşındayım ağlayarak geceleri gokyuzune bakarak dua ediyorum artık yaşamak istemiyorum. Hamileyim de. Ne yapmalıyım bilmiyorum kimsesizim kimseye sorunlarımızı acma diyor isimsiz bir şekilde burada paylaşıyorum ben de dertlesecek kimsem yok bana bir fikir verin. Evlendigimden beri yuzum gulmuyor artık eşimi sevmiyorum yeni evlendik ama boyle olacağını bilmiyorum