Daha once de konu acmıştım. Cok bunaldim aklımda hep sorular lutfen destek olun.. 5 yıllık evlilik 2 cocuk kv yaşıyordum. Sabah kalkarım akşama kadar eşime ve ailesine hizmet ederim cocuklara bakarım eşim şuan calışmadığı icin butun gun hatta sabah 4 5 kadar pc de oyun oynar.. beraber bile uyumuyorduk bu yuzden. Yemeği cayı pc basında yer icer hizmetini ederim. Ailesinede oyle. Yanımıza gelip oturur mutfakta annesi ben eşim. Annesi salona gider eşimde gider. Benle asla oturmaz. Internettwn hobi evi bakmış kucuk parcaları olan mesela annesine gosteriyor alalım da beraber yapalim diyor.. her yere annesiyle gidiyor beraber yanlız bir yere asla gitmiyoruz odada sigara icme dedim diye annesinin yanında bana senelerdir annem karışmıyor sen dedin diye mi icmicm gibi bir cumle kullandı. Hastalandım başım cok donuyordu cocuklara o halde baktım sonra gittim yattim annesiyle dizi izliyordu geldi nasil oldun dedi kapıdan cok kotuyum dedim kapattı kapıyı gitti dizi izleme.. umrunda bile değildi. O gun kavga ettim olsem umrunda değil sen beni sevmiyosun dedim gidicem ben dedim. Bana gidicem dediğin an bende bittin acıklama bile yapmicam dedi cocuklarımı aldım ailemin yanına dondum. Heryerden engellemiş beni annesinden falanda. Umrunuzda değil acıkcası. Kapıdan cıktığın anda cocuklarida senide silerim demişti. Şimdi surekli aklıma geliyor uzuluyorum. Sizce haklı miyim boyle evlilik olurmu. Nasıl duşunmeyi bırakıp hayatima odaklanabilirim