Arkadaşlar merhaba icimi dokmeye gercekten ihtiyacım var okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim. 2 yaşında evladım var ALLAH uzun omur versin annem bakıyor bnde kalıyor haftasonu evine gidiyor son zamanlarda evde sıkıntılar var kardeşimle ilgili vs .bunların hepsi doğal olarak bana yansıyor annemin ruh hali iyi değil yani.aralıklarla annemin actığı bazı konular var icimi acıtan ..bizler icin cok fedakarlık yaptığını gun gezme vs. hic bir yere gitmediğini ders calışalım okuyalım diye başımızda hep durduğunu anlatıyor bana son zamanlarda daha cok demeye başladı 25 yaşında erkenden evlendin eve hicbir katkın olmadı x kişisi annesinin sigortasını yatırmış annesini emekli etmiş..a ile b kardeşler bir olup annelerine ev almışlar vs..ben kamuya muhendis olarak atandım iyi maaşım var şukur annemlere destek olmaya hep calıştım daha gecen ay tv unitesi aldım onlara misal ama asla bnden memnun değil..bu arada ihtiyac sahipleri değiller evleri var ama bu bnde surekli kendimi sorgulamaya itiyor vicdan yapıyorum iyi bir evlat değilim sanırım uyuyamadım dun gece yazım hatam varsa affola