Merhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani gorumcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun duğun zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar surekli fikir ureten kendi dediğinin olması icin cabalayan biriydi, yanlız ben mudahale ettirmediğim icin tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise onumuzdeki ay onun duğunu var hazırlık aşamasında. Ceyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hic karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun gormeyen biriyim. Gecen gun yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa cok pahalı benim senin duğununde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği icin akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben calışan biriyim mesleğimde elimde şukur, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kotu hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında surekli yorum ve fikir ureten birisine nazikce nasıl tepki gosterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun kucuk ev aletleri supurge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı ceyizine ses cıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti duşunun.