merhabalar, kızlar benimde sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, akıl akıldan ustun oyle değil mi. Nereden başlasam bilemiyorum. Benim 4 yılı gecen bir ilişkim var. ilk yıllar (coğumuzun ilişkisinde olduğu gibi) cok guzeldi ufak tefek kavgalarımız oluyordu tabi ama beyefendi bitiyordu kapımda, telefon susmuyordu,eve cicekler geliyordu barışıyorduk. Beni kendine fazla goruyordu cunku o calışıyor bende universiteye gidiyordum, Ailelerimizi tanıştırdık. Tabi zamanla roller değişti ben onu gozumden sakınır oldum. herşeyiyle ilgileniyordum sanki benim cocuğum gibiydi, halinden gayet memnundu ilgi sevgi hoşuna gidiyordu. Ama zamanla onun bana ilgisi azaldı arkadaşlarıyla olmak icin beni ihmal etmeye başladı, ben cağırmadan ne msn gelir, ne arar oldu(hakkını yemiyeyim msj atar aramasada ama o da merakından ilgi namına bişey yok. Tabi bana olan guveni arttıkca kıskanclık da azaldı beyimizde. mesela dışardayım diyorum tamam aşkım dikkat et gec kalma diyor, ben saatlerce msj atmasam ne arıyor ne soruyor. belki başka bişey yapıyorum insan merak etmez mı yahuu..Ben onu cok merak ediyorum 5 6 saat mesaj atmasa aklıma bin turlu sey geliyor. Yaşadığımızı iyi kotu pek cok olay var hepsini burada anlatmam mumkun değil ama o beni cok sevdi bende onu cok emek verdik ozelliklede her zaman ki bayan olarak ben. cok fedakarlık yaptım onun icin. o kıskanmasın uzulmesin diye sosyal hayatımı cok kısıtladım doğal olarak sosyal bir hayat kalmadı pek ama şimdi o benimle ilgilenmek yerine sosyal hayatına dalıyor.benim ona ihtiyac duyduğum anda arkadaşlarıyla macta oluyor. Birde genelde bir işler ceviriyorsa msj atmaz, bir kac kez bu yuzden sorun yaşadık. mesela goruşmesini istemediğim bir kız arkadaşıyla goruştu, istemiyordum cunku kız ondan hoşlanıyordu bence bunu bana yaptıktan sonra soyledi. yani boyle sosyal hayatında yapmak istediği ama benim izin vermeyeceğm şeyler olunca bana soylemeden yapıyor, ben hissedip ustune duşersem soyluyor anca. bu da benim guvenimi kırdı doğal olarak. emin olduğum şey beni sevdiği ve aldatmadığı şimdi nişanlanmayı duşunuyoruz ama benim bazı cekincelerim var emin olamıyorum. onun boyle değişmesi beni cok rahatsız ediyor. Onun ustune bu kadar duşmekle hata yaptım biliyorum. gecen gun yine bnm istemediğim bişeyi yaptı ve telefon sabaha kadar kapalıydı. nyse barıştık sonucta. ama ben uzuldum msj yazdım bu guvensizlik beni mahvediyor nolcak boyle nasıl olacak gibisinden sitemkar msjlar. bana "ayrıl o zaman " yazmış. bunu nasıl dersin diyorum "ustume cok geliyrsun ozur diledim tekrar tekrar o konuyu acma" demiş. bir sorunumuz olduğu zaman o susmak,bense konuşmak istiyorum o da konuşmuyor cok cabuk sinirlenip zorlamaya gelemiyor. Buluştuğumuzda konuşmaya calıştım once sustu. sonra yoruldum artık bu sacma kavgalardan her seferinde aynı şeyler oluyor. kavga edince ustume cok geliyorsun biraz akışına bırak olursa olur. bizimde normal bir ilişkimiz olsun dedi. son zamanlarda onun ilgisizlikleri yuzunden pek cok kez kavga ettik cunku. siz neler duşunuyorsunuz kızlar soğudu mu benden, bu erkekleri anlamak gercekten cok zor hem hata yapıp hem bizi zora sokuyorlar. ben nasıl davranmalıyım ona karşı,