Daha onceki konulari actıktan sonra kendimde cok fazla şeyi durdurdum duzelttim farkına vardım aldığım cevaplar sayesinde . İnsan kendisini ayna olmadan goremiyor. Yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var . Konuya gelecek olursak ; kayinvalde ile olan sorunlar malum. Uzun suredir ne evde ne de aklımda bu konu hic gecmedi olmadı . Hayatıma baktım halimden memnundum . İyi gidiyordu taa ki pazar gunune kadar . Pazar gunu ailecek pikniğe gittik eşim de bı degisiklik vardı belliydi morali bozuk duşunceli kaygılı endişeli bı hÂli vardı . Bana anlatmadı o gun ama sonra soyledi ısrar edincw . Kv onu aramış ne olmuş da bı elini opmeye gitmemisim x ile anne kız gibiymisler onun yerini kimse tutamazmis ( x kişi eşimin rahmetli eşi ) eşimde demis ki hadi kendin inandın ,herkesi de inandırdın ben de dinliyorum hayretle seni sen obur tarafta nasıl kandiricaksin demiş ( rahmetliye dunyayı zindan etmiş zamanında ) . Bu defa sen adammisin avucunun icine almis seni altına araba cektiler ( arabayı biz kendimiz aldık krediyle hÂl oduyoruz arabayı kimse almadı bize ) kendini sattın demiş . Eşim cıldırmış . O da kotu soylemis . Sonra eşime sen dur neler oğreneceksin biliyor musun cocuğunu neden babası gormeye gelmiyor ( ilk evliligimden kızım var babası gormeye gelmiyor bu benim ile ilgili bir problemmis ) yakında ortaya cıkaracakmis araştırıp sorusturuyormus . Eşimin kalbine beynine nifak sokmaya calışıyor . Eşim de sen benim karım hakkında konusamazsin nasıl bı annesinn sen ,karım kotu olsa suclu olsa bile bunları sen bana nasıl dersin diyebilirsin demiş . Anlayacağınız o ki durum ben sustukca cirkinlesti . Ozur dilemedigim ,elini opup kendi uydurduğu sorunda suclu olmadığım icin bunu kabul etmediğim icin kadın durmuyor .