Hanımlar selam ^^
Sitenin şıpsevdisi geldi ahahahha. Ben biraz akıllandım ve sizi dinledim. Gecen bahsettiğim cocukla ilgili konu. Hani işyerinden bi cocuk eklemişti ben red edip cocuğu sonra kendim eklemiştim. Cocukla o kadar garip şeylerde ortak noktalarımız cıktı ki, cok şaşırdım. Birkac kez o mesaj attı. Bi sure mesajlaştık oyle ama asla surekli mesaj atıp bunaltma gereksiz samimiyet kurmaya calışma gibi şeyleri olmadı. Haftasonu bi konuda inatlaşıyorduk, bana bu şekilde dik başlı olursan ben seni nasıl kahve icmeye cağıracağım dedi sonra konuyu aldı evirdi cevirdi ilkten onu red etmeme getirdi

Bugun konuşurken ilgisini baya belli etti, ben de yuz yuze konuşalım mı dedim. (actığım konulardan bilenler bilir ki acayip cekingen bi tipim bunu demem cok zordu.)
Sonuc bu hafta sonu goruşuyoruz sjdnjdndfj hem cocuktan etkilendim hem de bayadır hayatımda birisi yok.
Sizce ne giysem?
Duz siyah asimetrik kesim bi elbisem var saclarımı fonleyip takı vs takınca elbise cok cool duruyor.
Bol mor bir gomleğim var altına halter yaka atlet, mom jean bol takı. Sıcakta hic pantolon giymek istemiyorum ama hoş olur gibi geliyor.
Başka kafamda bi şey oluşmadı. :/ Elbise daha hoş olur gibi geliyor, fikir verirseniz sevinirim

Not: Cok abarttığımı soyleyenler cok haklısınız.
Kızlar cok guzel gecti

Ben yolları karıştırdım, biraz yurumek zorunda kaldık. Kusura bakma gibi bir şey dedim bana ben seninle konuşmak icin geldim ister yuruyerek ister otobuste ister kafede sorun değil dedi