İlk sorum şudur; youtubedaki para kazandıran videolarımız icin başka web sitelerinden link versek reklam gibi; şu şu konuyu izlemek icin tıklayın , yani tıklayınca bizim videoya direk gelicek.Bu yasal mı problem olur mu ?
İkinci sorum şudur;Bloggerdaki bloglarımızdan atıyorum anasayfada veya bir konumuzun icinde videomuzu gostersek(gadgetler) ile html kodu yada youtube gadgeti ile, bura uzerinden izlenen videolarda kazandırırmım yoksa illa youtube.com'damı olması gerekir ziyaretcinin ?
Ucuncu Sorum ; Hesabımı İngiltere yaptım etkinleştirme beklememek icin ve etkinleştirdim , daha onceki adsense hesabıma bağladım.Adsense hesabım Turkiye onaylı, ileride odemelerde bir sıkıntı olurmu ?
Dorduncu Sorum; Kanal Acmak zorundamıyız, kanal acmak ne işe yarar sadece kategorilendirmemi anlamadım , dediğim gibi daha bugun etkinleştirdim sistemi, daha oncede sadece video izlerdim youtubeda ve 5-6 tane kendi videom bulunuyor sadece.
Beşinci Sorum;Mesela kendi cektiğimiz bir videyou Turkce başlık ile yayınladık, aynı videoyu ingilizce başlık ile tekrar yukleyebilirmiyiz 2 tur olsun diye?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,bu kadar cok soru sorduğum icin kusuruma bakmayın arkadaşlar oğrenicem inşallah hepsini