Kızlar merhaba biz eşimle surekli kavga ediyoruz ben cok sinirliyim eşimde aynı şekilde birbirimizi cok severek evlendik hala da cok seviyoruz ama haftanın en az 2 gunu kavga ediyoruz eşim cok kıskanc biri sevgililigimizden beri herseyden kıskanıyor beni ama artık benim dayancak gucum kalmadı ilk zamanlar evlenirseniz duzelir diyorlardı ama hic duzelmedi biyerden sonra benimde sinirlerim harap oldu evlendik dugumuzden 20 gun sonra suriyeye goreve gitti askeri personel kendisi 13 ay suriyede kaldı ben o gittikten sonra hamile oldugumu oğrendim ve maalesef dusuk yaptım ve kendisi gorevde olduğu icin yanımda olamadı bu surecte benim psikolojim cok bozuldu o donemde tabi kendiside gorevde olduğu icin psikolojik sıkıntılar yaşadı suan 3 aydır beraberiz ama aynı evin icinde surekli kusuz neredeyse birbirimizi alttan alamıyoruz sen neden onu oraya koydundan bile kavga cikiyor ve bu uzadıkca uzuyor napicam bu şekilde nereye kadar gidecek onu kaybetmek istemiyorum ama bu şekildede evlilik nereye kadar gidecek bilmiyorum cok uzuluyorum surekli ağlayasım geliyor psikolojim cok bozuldu