arkadaşlar yeni uye oldum ve canım cok sıkkın. Bir genc kızın hep hayalidir, unutulmayacak bi evlilik teklifi almak, nikah gununu birlikte belirlemek, iki kişiye ait anıların olması.3 yıldır birlikteyiz, son 6 aydyr nişanlıyız. geriye donup baktığımda bana ait ozel anım, bana yapılmış bi surpriz yok. Birlikteliğimizden beri bir kere olsun şunu yapalım, suraya gidelim demedi. ben istediğimde gidiyoz nadir sorun cıkartıyo, ama o zaman da istediğin her şeyi yapıyorum, her yere gidiyoz diyo. ben de istiyorum ki o plan yapsın, ben ona uyayım, ben gidelim, yapalım demesem gunlerce tv izleyebilir. bende birlikte bir şeyler yapmak istiyorum. kendimi değerli onemli beni sevdiğini hissetmek istiyorum. onunla konuşuyorum anlatıyorum ama beni anlamıyo. surekli savunmaya geciyo , abarttığımı nankor olduğumu duşunuyo.
evlilik teklifini bile sabah kahvaltı hazırladı, teklif ettti. o kadar yani basit ve onemsiz, hicbir hazırlık olmadan, ben hayatım boyunca evlilik duşunmedim, sonra yalnızlık olmuyo deyip evlenmeye karar verdim. ozel gunun bu şekilde olması, bende bir heyecan yaratmaması, arkadaşlarıma bile anlatamıyorum bana onmsemedi derler diye. ya insan bi mum yakar balon alır yok hicbir şey yok. en azından etmiş demeyin bi ruhun var senin ve yıllarca onun hayalini kuruyorsun, nasıl yapacak diye heyecanlanıyosun, hayallerin boş cıkınca ortada kalıyosun.
1 ay once belgeleri hazırladık gun almak icin, memleketine gonderdik. bu sure icinde bana gun belirle dedi durdu. bende herkese uygun olsun diye orta bi gun bulmak icin duşuyodum. aynı zamanda yoğun bi donem olduğu icin boş yer yoktur diye belediyeden boş gunlere gore belirleme yaparız dedim konu kapandı. kendisi bana sormadan gunu belirlemesi, inanın gunun ne olduğu onemli değil, takıldığım nokta niye benden habersiz, duğun benim ama benden haber guna alındı, cok zoruma gitti. aşamıyorum bu durumu. duşunsenize yarın bir gun cocuğumuza anlatacak anım yok, duğun tarihimi bile ben secemedim dicem. bilmiyorum belki de abartıyorum. bi akıl verin nolur