Merhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim gidip geldigimiz ama ayni binadakilerle selamlasir geceriz.
Karsi binada yasayan bekar 40li yaslarda genc gosteren bi arap asilli komsu diyim yillardir gorurum ama hic selam dahi vermisligimiz yok itici biri ve nezaman denk gelinse gozlerini diker bakar neyse konu su:
Buyuk kizim ben ve minik kopegim binadan ciktik oda arabasini parketmis hic gormedim yere bakarak yuruyordumki bi ses duydum kizmi erkekmi hic orali olmadim ayni soru yine geldi kafayi kaldirdimki bana soyluyor kiz dedim almanca ahh okay ozaman dedi ve kendi kocaman disi kopegini indirdi arabadan tabi ben bonbon bakakaldim minicik kopek erkek olsa bile senin kopeginin bacagi kadar yok benim kopegim bu soruyu niye sormus olabilir hal bu iken defalarca denk geldik hic orali olmadik ikimizde banane senin kopeginden yani hamile birakacak korkusu olamaz imkansiz cunki shihtzu cinsi boy olarak nerdeeee o koyun boyundaki kopek nerde simdide kafaya taktim bu adam bu yersiz ve sacma sapan soruyu neden sordu daha onceleri deyilde simdi