Merhaba herkese yeni bir işe girdim, orada mudur pozisyonunda calışan bir kimse var benımle ılk gorusmeyı telefonda yapan, patron benim cv mi ona gosterdiğinde ‘ ’ aa ben bu kısıyı tanıyorum demiş benden ıcın‘ ’ ve boylelıkle dıger adaydansa ben işe girmiş bulundum.Tanıma olayına gelince de aslında işin ilginci ben bu kişiyi tanıyamadım cunku 10 yıl once ılk ıs yerlerımden bırınde ( kısa sure durdugum 2 hafta gıbı ) calısan eskı meslektasın eskı kocasıymıs benı mekanda sadece bır kere o aksam yemekte goruyor ve o zamankı eskıyle benı evıme bırakıyorlar.dediğim gibi hem dıdısının dıdısı hemde ilk ve son kez sadece 2 saat gorduğum biri.Ama ıs yerınde millet sanki beni onun tanıdıgı falan sanıyor bu da ayrıca rahatsız edıcı.Neyse bu adam o zamankı karısından ayrılıyor, şimdi iş arkadasıyız ve o geceye aıt bır foto buluyorum ( hatırlamak da ıcın bıraz ) diyalogumuz oluyor bunun ustune.O aksam masada bulunan okuldan bır erkek arkadasıma ( kız arkadasını bırak bunu al dıye benı ısaret ettıgını soyluyor sakayla karısık vs ) Ve bana bunu soyledı foto dıyalogunun ustune gulerek.

Şimdi konu su kı, bu adam 10 yıl once sadece bır kez gordugu bırını nasıl unutmaz ?Sizce tuhaf değil mi ? ıkıncısı arkadasıma soyledıgı laf aslında kendı duygularını mı yansıtıyor ? ( bana oyle gıbı bır sınyal geldı ama nıye geldı ? ) Sureklı dıp dıbeyız mana yuklemek ıstemıyorum ama dıkkatlı de olmak adına fıkrınızı almak ıstedım.

Herkese ıyı tatıller