Selam anket acacaktim da beceremedim.
Uykularımı kacıran bir derdim var.
Yıllardır aynı cağrı merkezinde calışıyorum ve su an calıştığım birim iş yuku nedeniyle cok rahat. Evden calışıyorum. Ama ben aldığım puanın heyecanına kapılıp onlisans mezun olduğum bolumu lisansa orgun ve ingilizce tamamlamayı sectim.
Hadi 1 sene evdeydik ben hem calıştım hem okudum ama online derslere katılamadım. Vardiyalı calışıyorum zaten.
Neyse ben hazırlıktan kaldım.
Şimdi universiteler acılacak. Annemin babamın durumu iyi değil. Eve de para veriyorum. İşi birakamam. Part time gecsem şu anki birimden cıkıp cağrıya gecmem gerekecek. Cağrı almak işkence. Ağır bir iş yuku var.
Ya part time cağrı alıp okula gideceğim okul bitene kadar yarım maaşa calışıcam.
Ya acıkoğretime gidicem, tam maaşla aynı rahat birimimde devam edicem ama İngilizce eğitim alamayacağım.
Ya da okulu bir donem dondurup polislik icin kpss calışıcam hem de iş.
Sizden fikir bekliyorum. Okulumun ingilizce eğitimi cok ileri seviye. Bu devirde kac bin liraya o eğitimi alırım ozel dil okulunda Allah bilir ben bedava alacağım. Ama bir bucuk senedir evden calışıyorum ve sinirlerim harap durumda. Aldatıldım ve daha pek cok şey yaşadım burada konum da vardı. Maalesef surekli kendini hatırlatan biri olduğu icin henuz atlatamadim. Evde daha kotu oluyorum. Okul ortamına girersem kafam dağılır yeni cevre edinirim en azından ama 1600 lira part parasından elime kalsa kalsa 400 falan kalır. Onunla da idare etmek zor. Okul 3 senede mi biter 4 sene de mi belli değil. Bir yandan da polis olmak istiyorum. Daha mantıklı geliyor şu devirde. Kafam karışık Napicami bilmiyorum