Kızlar merhabalar

Daha onceki konularından bilen bilir şimdi cok farklı bir post acıcam ve bilginize tecrubenize ihtiyacım var..

Ben 27 yaşındayım oğlum var eşim ile gorucu usulu evlendik 4 yılı aşkın bir evliliğim var. Eşim nişanlılık doneminde ev aldı borc oduyoruz. Aile apartmanında oturmayı tercih etmedi neyse.. Eşimin ailesi cok değişik insanlar bir evladını tutar diğerini atar kotu olanı baş tacı eder, eşimi fazla sevmezler ki eşim sevilmeyecek bir insan değil aksine cok saygılı bi insan kaynım aile apartmanında yani eşimin abisi ve yengesi bizden buyukler konuşmuyoruz bazı nedenlerden.. Ben bir turlu eşimin ailesini cozemedim ve cok iyi niyetliyim iyi olduklarında hemen on adım gidiyorum gorumcem benimle defalarca kustu hep kendi geldi konuştu affettim ve icimde kin besleyemiyorum kim olursa olsun hemen iyi duşunuyorum gelelim asıl konuya benden yaşca dort beş yaş kucuk universite okuyan kuzenimle bu akşam yuruyuşe cıktık kendisi cok akıllıca duşunen ve cocukluğumuz hep birlikte gecti kendisi ile.. şuan bile evler yan yana sohbet ettik konu benden acıldı burclar falan.. dedi abla sen cok iyi niyetlisin kim seni kırarsa kırsın hemen unutuyorsun kalbin cok saf kotude olsan dilinde ve biri sana bir adım atsa hemen yelkenleri indiriyorsun dedi eşinin aileside olsa konuş ama huylarını bil mesafeni koru hemen herşeyini anlatma dedi guvenme dedi bende tam aksine kimden guler yuz gorsem hemen iyi sanıyorum mesela gorumcem diğer abisi yengesi icin canını verir ama bize geldiğinde ben bizi cok seviyor sanıyorum samimi olmaya calışıyorum beni defalarca kırmasına ve kus olmamıza rağmen gecmişte.. ben kendimi cok kotu hissettim sanırım oz guvenim yok universite okuyorum kitap okuyorum....ama cevremde fazla yok ondan kaynaklı mı kendimi nasıl toparlayabilirim uzun oldu hakkınızı helal edin..