Arkadaşlar merhaba. Bana bi akıl verin lutfen. Ben 32 yaşında 9 senelik evliyim. Babam emekli olup koye yerleşince aile apartmanimizdaki dairesini bize verdi 2 ay oldu buraya yerleştik.
Babamlar burada otururken husumetli olduğu bi komşu vardı arka tarafımızdaki apartmanda oturan. Guvercinleri falan yuzunden cocuklarla tartışmış babam bikac kez. Dinlemeyince zabıta cağırmış falan sonuca varılmamış bi mesele.
Neyse sonuc olarak meseleyi tam bilmiyorum ama bu cocuklar babamlara kin beslemiş hala uğraşıyorlar.
Bikac haftadır arka bahce balkon tarzı yerimizde olu fareler goruyorum. Bahce acık etrafı kapalı değil ustten atıyolar anladigim kadarıyla. Ilk zamanlar umursamadım aldım attım konu kapansın diye fakat abarttılar artık hergun atmaya başladılar. Nerden buluyolar onu da anlamış değilim.
Şimdi ben bunu ispat edip savcılığa vermeyi istiyorum. Kamera sistemi kurdurmayi duşundum şirketler cok pahalı geldi.
kendim kamera alıp taksam nasıl bisey alıyım ya da ne yapayım bana bi yardımcı olun. Cok sinirim bozulmaya başladı. Annemlere bisey belli etmiyorum artık uzuluyolar cunku tansiyon hastası ikisi de. Ama onlar bizimle ugrasiyosa bende onlarla uğraşmak istiyorum.