Merhabalar
Eşimi 3 ay once bilinmeyen bir yabancı numara mesaj atıp aramıştı, eşim kendi gostermişti bana tanıyor musun diye hayır tanımıyorum demiştim ben de aradığımda bu numarayı devamlı kapalıydı, sadece sabah saatleri acık oluyordu cunku eşime sabah saatleri mesaj atıyor, mesajda eşime ismiyle hitap ediyordu demekki eşimi tanıyan biri, eşimde kimsin sen diye mesaj atıyor ama cevap yok, yada bana oyle soyluyordu. Ve eşim kendisinin arayıp mesaj atmadığını, karşı tarafın mesaj attığını, bir daha beni arama tarzında bir mesaj gonderdiğini soyledi bana. Ben o esnada inandım ve konuyu kapattım
Bundan 1 ay once eşimin telefondan o numarayı aradığını ama cevaplanmadığını gordum kim bu numara dediğimde yuetdışından bir arkadaş dedi halbuki ben o numarayı kaydettiğim icin aynı olduğunu gordum ve neden yalan soyluyorsun, seni gecen arayan numara değil mi bu dedim, evet dedi ben sıkıştıınca, o beni aradı ben geri dondum dedi, yalan soyluyorsun dedim seni arayan yok direk sen aramışsın dedim, bu tarz muhabbetimiz devam etti, bir daha aramayacağım tanımıyorum falan dedi, sonra oğrendim ki eski sevgilisi inkar etti once sonra kabul etti bir defa konuştuk dedi, lanet olsun sana dedim, oylesine muhabbet ettik dedi, hal hatır sormak istemiş falan dedi, ben de konuşayım madem oyle normal birşey se eski sevgililerime dedim, haklısın falan bir daha olmayacak dedi, gel gelelim dun gece ben uyumaya gidiyorum sabah bir bakıyorum telefonuna şeytan durtuyor beni de, bir bakıyorum yine o kadını aramış, sabah gozune soktum bu ne dedim ben aramadım diyor senin okuma yazmam yok mu dedim giden arama diyor burada, cevaplanmamış, aklıma geldi diyor, yazıklar olsun sana dedim sen ne bicim insansın dedim, aklıma takılan birşey var onu sormak istedim dedi, senin karşında cocukyok dedim baya birşey soyledim, yok kadın eşimi arayınca demiş kucuk kızım senden demiş, ben şok oldum, ne bu ya Turk filmimi ceviriyoruz dedim siz ne ayaksınız dedim, midem bulanıyor ya Allah belas.. Versin, yok bir daha aramam soz diyor, daha evvel de soz verdin dedim, yazıklar olsun sana dedim, bir de bana guvenmiyorsun diyorsun nasıl guveneyim sana dedim onca şeyine rağmen, arkamı donmemi fırsat kolluyırsun dedim, ne yapacağım bunla ya.