Merhaba hepinize. 1 ay 10 gunluk evliyim. Eşimle uzun yıllardır tanışıyoruz onceden de boyle oynardı bilgisayarla fakat son zamanlarda (2-3) senedir bilgisayar olmadığı icin eskisi bozulduğu icin oynayamaz olmustu. Evlendikten 2 hafta sonra oyun bilgisayarı aldı. Saat 3de işten geliyor akşam 11e kadar onun başında bir iki defa kavga ettim kendini duzeltiyor gibi oluyor sonra bu dongu devam ediyor. Bugun yine beraber işimiz vardı dışarıdan geldiğimizde saat en en fazla 6ydı o saatten bu saate kadar bilgisayarın başından kalkmadı, sadece soylenmeyeyim diye 5 dkligina yanıma geliyor bu kadar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,kendimi bu denli değersiz hissetmem normal mi? Hic konuşmadım bile,farketti tavrımı farkındayım ama bu sefer o da o şekil dondu telefonuyla oynamaya başladı. Bu tavrimi surdurmeli miyim? Ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum ve sizlerden yardım bekliyorum

Guncelleme****
Konuştum fakat hicbir şey istediğim giibi gitmedi. O kadar parayı boşa mı verdik? Oynamayacaksam niye aldım? Gibi gibi bir ton şey soyledi. Ve ısrarla cok oynamadığını soyluyor. Tamam diyorum cok oynamıyor olabilirsin kendine gore ama işten geliyorsun sadece yemeğe, gostermelik yanıma gelmen toplam 1 saat bile değildir ben boyle bir şey istemiyorum diyorum. Hicbir şey değişmedi, sırf doğum gunum diye bana geleceğini biliyormuşum o yuzden trip atiyormuşum cok caresiz hissediyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum.