Arkadaşlar merhaba ben 1.5 yıldır evliyim eşimle 5 yıl sevgilikten sonra evlendik.Hersey o kadar guzeldiki taki işin icine ailesi girene kadar.Cok fazla kultur farkımız var buda yetmezmış gibi herşeyi yanlış anlıyorlar oğlularının hatası gecmişte kaldı oluyor ama bnm soylediğim hersoz 1 yıl gecmiş hala başıma kalkıyorlar eşimde beni savunmayınca 2-3 aydır huzursuzduk evde gecen keşke hic tanısmasaydık dedim oda gec değil sabah babanın evine git dedi gittim sonra neyse benle eşim hic konusmadı babam ikimizle konustu filan sonra 3 gun orda kaldım kayınbabamla eşim geldi beni aldı eve geldik huzurum icin haklı olmama ragmen tamam ozur dilerim konu kapansın dedim sozde kapandı ama 3 gun oldu hala soğuk dun gece bana ben seni getirmek istemedim ki babamlar olmaz dedi diye getirdim dedi ona gore hersey benm sucum ama oyle değil hangi suc tek taraflıdır ki boyle davrandıkca bende ondan soğuyorum bayramda gelecek ben bide kaynanamları cekecem bayramda oyle agır laflar dedilerki suratıma ama eşimin gozunde suclu benm ben babmlara gitmesem onlarda boyle demezdi ama kendisi babanlara git dedi bunu duşunmuyor. Ben napacam evimde huzuru eşimin sevgisini hissettiğim gunlere nasıl donecem