Kızlar merhaba
Sorunum nişanlımla. Gercekten nişanı atma aşamasına geldim az kaldı. Nişanlımla tel de konuşuyoduk. Planlar kuruyormuş kendisi. Ne planı dedim. İş planı dedi. neymiş ben onay vermişim gibi plan yapmış. Planda şu: duğunde takılan altınları bozdurcakmışız , arabayı satacakmışız bide ustune kredi cekecekmişi iş kurcakmışız market acacakmış. Yaşadığı yerde yerel market cokmuş iyi tutuyormuş filan filan. Zengin olacakmışız. Artık başkasının yanında calışmak istemiyorum dedi. Biz daha once zaten bunu konuşmuştuk. Duğunde takılacak altınlardan 1 2 sene sonra ev alacaz dedik.ortak plan bu idi. Ben de onay vermiyorum dedim o altınlar ile ev alcaz dedim. Ev zaten iş tutarsa alırmışız bilezikleri de alırmış yine. Kabul etmiyorum dedim direttim tamam tamam deyip geciştirdi. Yani resmen geciştirdi. Anladım.
bi de şunu dedi. Bizimkilerin taktığı altınları satarız dedi.yani onunkiler. Kendimi cok kotu hissettim yani benim ailemin parası demeye getirdi. Arabada onların annesinin uzerine. Evlenince bu konu gundeme gelecek benim midem bulandı gercekten sinir oldum kapadım teli. Daha fazla konuşmak istemedim. Kendimi iş kurması icin arac gibi hissettim.sanki bu yuzden evleniyormuş gibi.gercekten nişanı atmayı duşunuyorum.ben mi abartıyorum sizce??