hayatımın cok buyuk bir alanında hep tek başıma yaşadım. tek başıma hallettim her zaman her şeyi. ama son yıllarda bir tuhaf oldum. artık tek olmaktan korkuyorum cok rahatsız hıssedıyorum kendimi. Bu aralar cok Tatile gitmek istiyorum. ama cevremde bana uyan kimse yok. herkes evli cocuklu. evli olmayanların sevgilisi vs kendi planları duzenleri var ben de kimseye yanaşmak istemiyorum. ' ben de geleyim ' dersem sanki insanları rahatsız edermişim gibi geliyor. Hoş zaten davet eden de yok beni.
Bu yuzden kimseye yanaşmıyorum. ama tek başıma hic tatil yapmadım. Turlara bakıyorum cok heves ediyorum . eskiden bekar arkadaşlarımla giderdik. herkes cift olarak gelirdi şimdi kendi başıma gidersem tek kalırım diye korkuyorum acıkcası. mental olarak pek iyi durumda da değilim zaten. ne yapağımı bilemedim. bazen diyorum amann ne olacak git bir akdeniz şehirinde pansiyona takıl tek başına 3,4 gun ne olacak ? ama cesaret edemiyorum. resmen korkuyorum. galiba ozguvenim de sıfırlandı.. mutlaka yanımda biri olsun istiyorum ama o biri yok yani.
siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar ? Gider miydiniz ya da tur olayını duşunur muydunuz tek kalacak bile olsanız ? tek başınıza kendinize yetebiliyor musunuz ?