Merhabalar şu an ağlamamak icin zor dayaniyorum.Kendi evinde olsan şu an coktan ağlar rahatlardim.Bayram dolayısıyla eşimin ailesine geldim senede bir iki defa gelip 2_3 gun kalır evimize doneriz.Bu bayramda eşim istedigi icin izine ayrilip buraya geldik.Ysklasik 1 hafta kalacağız.Bugun sabah cok canım yandı.Paylasmak istedim kayınvalidem biz gelince salonda iki kanepesini acar bizim icin birinde oğlum yatıyor yanına yastık koyar heralde birimiz yanında yatalim diye.Neyse geceleri ben oğlumun yaninda yatmaya kalkinca eşim muhakkak kendi yatagina cağırır.Hatta bu gelişimde surekli beraber olmak istedi .Ben rahatsız olmama rağmen..Duş olayı vs anlaşılmasın diye ..Bu sabah kahvaltı yaparken eşim durup dururken cok sıcak oluyor falan bu cocuk başka bir yerde uyusa da biz de farklı kanapelerde uyusak dedi annesi babası ve kız kardeşinin yanında ben şok oldum.Beraber yatmak isteyen hatta bu evde beraberlik yaşamak isteyen kendisi ailesinin yanında sıcak oluyor ayrı yatalım diyen yine kendisi ne yapmaya calıştı ben anlamadım ..Cok uzuldum sıcak oluyorsa kendi evimizde de ayrı yatarsın dedim zira orası burdan cok cok daha sıcak dedim .Sacmalamaya başladı ne alakası var bilmem ne ..Lutfen bana fikirlerinizi yazin