Arkadaşlar,
2006'dan bu yana kullandığım ozgun kanalımda unleme duşen ozgun videom icin iceriğin bana ait olduğuna dair itirazda bulundum. Tabi klasik olarak bana aşağıdaki resimde belirttiğim e-posta gonderildi ilk inceleme sonunda.

Bende belirttikleri formu doldurmak icin sayfaya girdiğimde, benim bir cep telefonu incelemesi videosu cekmiş olmama rağmen sanki minecraft tarzı oyun oynayışlarını ceken arkadaşların kanallarındaki gibi oyun ekran goruntusu cekmişim gibi bir ekran geldi karşıma. Oda şu şekilde.

Bende bu formu evirip cevirip aşağıdaki forma donderdim

ve doldurup yolladım. Şimdi son gelen e-postayı gostereyim.

Şimdi olayı ozetleyeyim. Ben bir telefona inceleme yaptım. Ancak ustteki resimde youtube operatorunun tespitine gore belirtilen saniyeler icerisinde ki evet doğru bu bilgi, subway surfers oyunun test etmişim. 40 saniyelik bir test. Şimdi bana diyorki herif; Sen bu oyun yapımcısından ekran goruntusunu ticari kullanmak icin aldığın belgeyi gonder bakalım. Peki bu kadar Minecraft, GTA Five, Metal Gear Solid, Assasin's Creed videoları ceken arkadaşlar bunları ibraz ediyorlar mı? Ben bu durumun etik tarafını merak ediyorum. O halde telefon ureticisinden de izin almam gerekiyor? Cektiğim kamera ureticisinden de izin almam gerekiyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir?
NOT: Oyun ucreticisine ingilizce bir e-posta yolladım. Umarım bu konuda yardımcı olacaklardır.