Merhaba,

9 aylik evliyiz ve tartismalarimiz evlendikten 3 hafta sonra cikti... tartismalarimiz hep kucuk seylerden ibaret.... ve bir gun bana kufur etti... kufur etti diye onu ittim iterken de onu cizmissim boynundan... her neyse baristik ve yine tartisma olunca bana kufur etti ama oyle boyle kufur degil ... anneme aileme dokundu bu kufur sizde az cok tahmin ediyorsunuzdur...

Her olayimiz tartismalarimiz 4 duvar arasinda kalmiyordu abime kendi aileme anlatiyordu
Ben ona ne yasasak yasayalim evden cikmasin dedikce....

Ve birgun yine tartistik ve valizini toplayip gitti cok dokundu bana valizini almasi... yani kabahatli o bile olsa ben kolayca valizimi alipta gitmem
Biz bu arada yurtdisinda yasiyoruz ve kendisi Turkiyeden gelme.. ben calisiyorum oda..
valizini toplayip miktar par cekip bankadan gitti...arkadasina telefon edip havalimanina goturmus ve Turkiyeye gitmis

tabi bankaya bakiyorum cekmis paralari..

Kucuk tartismalarimizi hep buyutuyordu ve beni sinir ediyordu egosu yuksek beyefendinin tek oglan cocuk ve şımartmışlar !!! Heleki babasi !!!

gitti ve 5 gun sonra ben gittim pesinden ozur dilemeye nolur evimize don diye zor ikna ettim ve geldi

sonra yine olaylar cikinca beni tehdit ediyordu giderim bak diye Tamam deyip susuyordum

Tartisma oluyordu ozur diliyordu bazen ve konu kapaniyordu... (bak canim hanimim biz bu aileyi ayakta tutmaliyiz ben seni gercekten cok seviyorum ama tartismalarimizi kaldiramiyorum senden sogumak istemiyorum cunku sana cok bagliyim nolur evliligimizi ayakta tutmaya soz verelim birbirimize ne olursa olsun diyordu..... )

Taaki yine olay cikti ve birbirimize kufur etmeye basladik o kufuru baslattiginda bende ona cekmeye basladim o bana ediyorda ben edememmi diye !
Bir kadin kufur edemez kocasina diye bagirdi cagirdi
Ve yine bavulunu toplayip gitti
Bu sefer arkadasinda kalmis 3-4 gun
Ben mesaj atiyordum nolur nolur diye
Isyerine gidiyordum pesinden kosuyordum
Ve Tamam yine dondu... yine birlestik baristik cunku pesinden ben kostum yine !!!!

1bucuk ay sonra.......
tartismalarimiz soyleydi.... ailesine cok duskun sabah oglen aksam hatta yatmadan once bile babasiyla konusuyor mesajlasiyor babasina asiri duskun birisi ! Midem 2 haftadir ariyordu biliyordu..
Bir gun... midem cok siddetli agrimaya basladi yine ve
Bana : babamda midesinden rahatsiz o daha cok kotu falan filan yuzume bile bakmadan
Bende baban yok burda ben varim kivraniyorum gormuyormusun deyip cikistim

neyse sonra sabah geldi baristik anneler gunu annene cicek almaya gitcem dedi bende yine rahatsizdim odada yatiyordum Tamam dedim
Neyse sonra geldi optu benle oynadi falan ama ben orali olmadim cok agriyordu cunku... midem ( annemin kotu hastaliga yakalandigini ogrendigimden sonra, oda biliyordu annem kanser..... )
Bende orali olmadim diye bana kufur etti ve kapiyi carpti gitti salona.
ben tabi agliyordum iyi degildim
Aradan 5 dkk bile gecmeden sesler duydum kocam babasiyla telefonda gorusuyor guluyor egleniyorlar ... 15 dkk boyunca kaldiramadim bu durumu... ve anahtarlari alip gittim acil yoluna kivranip...

Ve o bana telefon etti sonradan cevap vermedim mesaj atti
Her ailemle konustugumda boyle yapiyorsun dedi
Bende karin kivraniyordu sen babanla gulup egleniyorsun ne kadar dogru bu olay ?
ve ben ona acildeyim be ! Dedim
Geber ! Dedi
acilin yanina geldi ve bana dediki biletimi al havalimanina gotur dedi annen hasta ona belli etme babasi cok hasta acilen gitmesi gerekti de dedi....

tabi ben de ona YAHU SEN COCUKMUSUN HER SEFERINDE GITMEK ISTIYORSUN dedim
ailemle konustugumda boyle oluyorsunn dedi

Bir evlat konusur da evlendikten sonra ailesine TAPARCASINA OLMAZ
Herzaman bos vakti olunca babasini arar annesini arar
Ama babasina daha cok duskun cunku babasi buna cok yuz vermis

tartisma yine oldu tabikide bu durumdan esyalarini aldi ve bu sefer TURKIYEYE GITTI YINE
Abimede demis : kardesin yine yalvarir pesimden kosar biliyorum ama gelmesin istemiyorum demis

Bende artik annemi hastaligini dusunmeye karar verdim onun pesinden kosmayi biraktim
Yine gelir nasil olsa diyordur

gitmek istemiyorum cunku cok kez gittim pesinden ve biryerleri kalkti !!!!!!
gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama
Ayaklarima kapanmasini istiyorum !!!! Ramazan ayinda ve annemin bu hastaligini bile bile gitti.. ve annem tabikide ogrendi yine terkettigini beni
Annem bundan adam olmaz sen hersefer gittin pesinden g... kalkti dedi
Senin yuzunden dedi bi adam o... gibi gitmez herseferinde ded

daha yeni evliyiz ve bu olaylarindan biktim
Babasida babasi
Cok tapmış gercekten babasina .....

Siz ne dusunuyorsunuz

Cok uzun oldu kusura bakmayin