Arkadaşlar merhaba
Nerden başlasam bilemiyorum ama icimi dokmek dertleşmek okadar istiyorum ki 4 yıllık evliyim 3 Yaşında bir kızım var evlenir evlenmez cocuğumuz oldu .son 3 yıldır ilişkiniz giderek kotuye gidiyor eşimle surekli tartışıyoruz cok ama cok bencil bir insan calışan bir anneyim bana asla yardım etmediği gibi birde herşeyi benden bekliyor.daha bugun yığınla ev işim varken cocukla bile ilgilenmiyor cayını bile benden istiyor ben ona yapması gerekenleri anlattıkcada ukalasın herşeye bir cevabın var diyo benmiyim ters olan susup oturup kole gibi calışacakmıyım .bana hic saygısı yok ağzına geleni hakareti soyluyor kalbim cok kırık .anneliğime bile laf ediyor cocuğum hasta olsa sen hasta ettin diyor evlenmeden once cok sosyal bir hayatım vardı bakıyrm da onun yuzunden boyle tek başıma kalmşm .cok mutsuzum boşanmayı duşunuyorum evet ama bir adım atamıyrm korkakmıyım bilmyrm cocuğumu duşunyoeum ama bu ortamda boyle mutsuz bir evlilikte buyumeside onu yararına değil .icimi kimseye dokemedm yalnız ve caresiz hissediyorum artık hicbişey yapmak istemiyorum ne gezmek ne biriyle goruşmek nede evdeki rutin işler .o ise yesin icsin yatsın .nasıl eskiye donebilirim nasıl kendimi toparlayabilirm bana akıl verin