Arkadaşlar bunu başta dert etmedim ama git gide sıkıntı olmaya başladı. Daha once bir duşuğum oldu cok şukur bin şukur hamileyim temmuza doğumum var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu an bir sıkıntım yok.
Gelin gorun ki sıkıntı kaynanam evlendiğim ilk gunden beri torunumu bana ver benim yanımda kalsın olunca diyordu bende gulup geciyordum olur mu oyle şey diye şaka yapıyor sandım ama bunu surekli ara ara dile getirdi. Neyse hamile olduğumu oğrendiğimizde benim ismimi koyacaksınız diye diretti durdu. Yalvardı resmen başta kabul etmesekte tamam dedik yanına bir isim koyarız dedik. Bu arada kaynanam oğluşuna cok duşkundur beni kıskanır surekli eşimden. Oğlundan vazgecti şu an doğmamış cocuğu sahiplenmeye calışıyor. 2 yaşına kadar benim evimde dursun sonra size veririm diyor bu arada biz doğudayız onlar batıda yani evler yakın bile değil ki yakın olsada asla vermem tabiki ben her zaman olmaz deyip kestirip atıyorum ki eşim kızarak soylemese bile tepkisiz kalıyor hangi anne baba cocuğunu verir ki.
Yani gormezlikten gelemiyorum artık her şey can sıkıcı olmaya başladı butun hayallerini cocuğun ustune kuruyor.
Kaynanamın akrabası cocuk icin kıyafet almış bize sormadan yıkamış utulemiş yahu bi dur blki ben onları cocuğuma giydirmicem
Dun konuştuk doğumu bizim evde yap bizim evde dursun diyor cocuk ben rahat edemicrmi soyledim hım neyse o gun gelince konuşuruz dedi ama beynimi şişireceğine eminim tabi ben boyle bir şryi kabul etmem

Velhasıl arkadaşlar nasıl bir yol izleyim kaynanamın sevme şekli cok değişik yani aşırı bağlanıyor ben onun bu durumunu zaten sağlıklı gormuyorum napıyım sizce